kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC

Botoks yaptırdım ama beğenmedim!

İLİŞKİLİ HABERLER
Bullet
Botoks yaptırdım ama beğenmedim!
* Su içmeyi çok sevmememe rağmen içmeye çalışıyorum. Beslenme çok önemli; ne yiyorsan 'o'sun... Çünkü yedikleriniz ve içtiğiniz su miktarı bir şekilde cilt üzerinde etkisini gösteriyor. Bu konuda çok kitap okudum, dergileri takip ettim... Kitap yazacak bilgiye sahip oldum.

* Kızartmayı severim ama zararlı olduğu için yemiyorum. Kola çok az tüketiyorum. Unlu ürünleri çok seviyorum ama az tüketmeye çalışıyorum. Son iki senedir yoğun bir şekilde spor yapıyorum. Sporun vücudum üzerindeki etkisini gördüm.

Hiç ince olmadım
* Botoks'u sadece kaşımın arasına yaptırıyorum. Çünkü botoks ifadeyi bozuyor. Kaşları dimdik yapıyor. 1-2 defa yaptırdım ama kendimi beğenmedim. Ama vitamin iğneleri yaptırıyorum.

* Siz büyüdükçe bedeniniz de büyüyor. Bazı insanlar incecik oluyor. Ama bence insanların yüzde 70-80'nin yaşı büyüdükçe bedeni de büyüyor. Hayatım boyunca hiç, çok ince olmadım. Hep dolgundum. Yaşım ilerleyince kendimi bırakmakla bırakmamak arasında bir karar vermem gerekiyordu. Ben de bırakmamaya karar verdim. Şu an inanın çok daha şişman olabilirdim. Böyle bir eğilim var. Bunu da kabul etmek zorundayım!