kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Günümüzde artık organik giysilere olan ilgi artmış durumda. Ekoloji İstanbul 2007 Fuarı’nda da sayısız yerli ve yabancı firma biraraya gelecek.

Ekoloji Fuarı küresel ısınmaya el atıyor

Organik gıda maddeleri ve organik tekstil ile sayısız pek çok ürün ve hizmetin bir araya geleceği Ekoloji İstanbul 2007 Fuarı'nın gündeminde, küresel ısınma var. Fuar yarın açılıyor..
Türkiye'nin en geniş kapsamlı organik ürünler ve çevre fuarı Ekoloji İstanbul 2007; 19-22 Nisan tarihleri arasında altıncı kez Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilecek. Açılışı yarın yapılacak olan fuar, üretici ve tüketiciyi buluşturan ticari bir etkinlik olmanın yanı sıra; ekolojik yaşam felsefesini uygulayan ve yaygınlaşması için çalışan kişi, kurum ve kuruluşlar için de önemli bir buluşma noktası olacak. Gıdadan kozmetiğe, bebek tekstilinden temizlik ürünlerine geniş bir yelpazesi olan fuarda çevre konusunda faaliyet gösteren firmalar da yerini alacak. Küresel ısınma ve gelişen iklim değişikliklerinin tartışılacağı bir platform niteliği de taşıyacak olan fuarda; Ömer Madra, Ümit Şahin, Ata Murat Kudat ve Atila Ertem gibi uzman isimler bir araya gelecek. 'Küresel Isınmanın Tehditleri ve Geleceğimiz' adlı sunumda küresel ısınmanın etkileri anlatılacak. Bu etkinlik 20 Nisan'da, saat 15.00'de gerçekleşecek.

100'den fazla firma
Fuarda organik gıda maddeleri, organik tekstil ve bebek tekstil ürünleri ile organik kozmetik ürünleri; yurtiçinden ve yurtdışından sektör profesyonelleriyle buluşacak. 100'ün üzerinde firmanın yer alacağı Ekoloji 2007 Fuarı; Almanya ve Yunanistan'dan da birer firmaya ev sahipliği yapıyor.
Haberin fotoğrafları