kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Paris Hilton
İLİŞKİLİ HABERLER
Bullet
Hilton kankisine övgüler yağdırdı

Hilton kankisine övgüler yağdırdı

Skandallar kraliçesi Paris Hilton Hollywood'daki ünlülerin zayıflık takıntısını dile getirerek 'kankası' Nicole Richie'yi öve öve bitiremedi: Nicole'ün şimdiki haline bayılıyorum. Kilo aldı. Artık göğüsleri benimkilerden daha büyük..
Ünlüler dünyasında birçok isim Paris Hilton gibi yaşıyor ama kimse onun kadar çok konuşulmuyor. Film çeviren, şarkı söyleyen, partilerde 'dağıtan' Hilton her gün başka bir sansasyonel haberle karşımıza çıkıyor. Attığı her adım olay yaratan Hilton, Cosmopolitan dergisine kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı:
* Vegas'ta bir casino açmayı ve biraz daha yaşlanınca otel işine girmeyi planlıyorum.
* Nicole Richie ile yeniden biraraya geldik. Sanki hiç ayrılmamış gibiyiz. Onun tekrar hayatıma girmesinden ötürü büyük sevinç duyuyorum. Nicole'ü çok seviyorum.

CLOONEY YAKIŞIKLI, BRİTNEY TATLI
* Konuştuğum her adamla çıktığımı sanıyorlar oysa ben sadece erkeklerle iyi anlaşıyorum. Erkeklere güvenmek çok daha kolay.
* Eğer ilişkim yoksa kimseyle yatmam, bu konuda oldukça geri kafalıyımdır!
* Hollywood yıldızlarından George Clooney'e bayılıyorum; çok yakışıklı bir erkek.
* Şu sıralar en çok Justin Timberlake'i dinliyorum. Britney Spears'ı da çok seviyorum. O çok tatlı bir kız. Şarkıları da çok güzel.

FENDİ ÇANTALARDAN VAZGEÇMEM

* Benim için ideal eğlence, paparazziler tarafından takip edilmediğim bir gece geçirmektir.
* Hollywood'u saran zayıflık saplantısını umursamıyorum. Yemek yemeyi çok severim. Ben asla o kadar zayıf olamam. Bence Nicole şu an harika görünüyor, göğüsleri benimkilerden büyük!
* Buzdolabımdan soya sütünü, tavuğu ve fındık ezmesini eksik etmem. Meyveli şekerlere, çıtır kurabiyelere ve kakaolu keke bayılırım.
* Tatlı, utangaç ve komiğim. Kocaman bir kalbim var. Alışverişi çok seviyorum. Fendi marka çantalara karşı saplantım var!
Haberin fotoğrafları