kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
İLİŞKİLİ HABERLER
Bullet
En büyük devrimim saçımı sarıya boyatmak olurdu!

En büyük devrimim saçımı sarıya boyatmak olurdu!

DUYGU GÖKMENOĞLU
Kozmetik markası Visifirm'in reklam yüzü olarak ekranlara geri dönen ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç, kozmetiğe harcadığı paraya hiç acımıyor. Küçüklüğünden beri vücut ve cilt bakımına çok önem veren Aldinç, burnu dışında düzenli olarak tüm vücudunu kremliyor..
Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ve kozmetik markası Visifirm'in bakım kremlerinin reklamlarında karşımıza çıkan Ayşegül Aldinç güzelliğiyle genç kızlara taş çıkartıyor. Küçüklüğünden beri cilt bakımına çok önem veren Aldinç, "Yaşıtlarıma baktığımda ne kadar iyi durumda olduğumu görüyorum. Bakımı alışkanlık haline getirminin faydasını görüyorum" dedi. Kozmetiğe harcadığı paraya hiç acımayan Aldinç, vakti olmadığı için bitkisel karışımlar hazırlayamadığını söyledi. Bir dükkan açacak kadar, çok peruğu olan Aldinç şöyle konuştu: "Sarı dışında her renkte peruğum var. Saçımı hiç sarıya boyatmadım. Hayatımda yapacağım en büyük devrim herhalde saçımı sarıya boyatmak olurdu." Aldinç'le güzellik ve bakım üzerine konuştuk...

* Küçüklüğümden beri hep bakımıma dikkat ederim. Kazandığım ilk parayla cilt bakımı ürünleri aldım. Kaliteli ürünün pahalı olduğunu biliyorum. Bu anlamda paradan hiç kısmadım. Ama illa da güzel ve bakımlı olmak için çok pahalı ürünler kullanmak gerekmiyor. Çok basit yöntemler var. Hangimiz salatalık soyup da yüzümüze yapıştırmadık. Eskiden suratıma yağlar, ballar sürerdim. Ancak artık bunları yapmaya vaktim yok!

*
Yüze bir şeyler sürmek gerekiyor. Kuruysa kuruluğunu alacak, yağlıysa yağını dengeleyecek kremler kullanılmalı. Bana bir şey olmaz diye düşünülmemeli! Zamanla mücadele etmek gibi bir şey söz konusu değil!

* Makyajımı kendim yaparım. Arada başkalarına da yaptırıyorum. Ama yapanı yönlendiririm. Çünkü yüzümü en iyi ben tanırım.

MUTLUYSAN GÜZELSİN!


* Güzel olmak için öncelikle güleryüzlü ve mutlu olmak lazım. Mutsuz bir güzel, güzelliğini başkalarının beklediği ölçüde dışarıya yansıtamaz. Hayatta ne yaşıyor olursak olalım, iç güzelliğimize yatırım yapabiliriz.

* Vücudumun her yerinin ayrı bir kremi var. Bakımı hayat boyu alışkanlık haline getirmekle hata yapmadığımı görüyorum. Çünkü yaşıtlarıma göre çok daha iyi durumdayım! Gece yatarken yüzüme ve boynuma krem sürerim. Bazı insanlar sadece yüzlerine krem sürüyor. Ama boyun çok önemli! Çünkü çok erken yaşlanıyor. Göğüs araları dekolte mesela... Ben hep yan yatarım. Ama yan yatmamak lazım! Çünkü göğüs arası katlanıyor. Bu yüzden göğüs aralarına krem sürülmeli... Burnuma hiç krem sürmem. Çünkü en geç yaşlanan yerimiz! Ona bir şey sürmesek de olur.

*
Saçlarım için vitamin alıyorum. Cildim kuru ama hiç kepek sorunum olmadı. Saçın her gün yıkanması bence çok gereksiz. Çünkü saçın bir süre kendi yağıyla kalması gerekiyor. Haftada 4 kere kuaföre gidiyorum. Peruk takmayı çok seviyorum. Bir dükkan açacak kadar çok peruğum var. Sarı hariç diğer renklerin hepsi var. Bugüne kadar saçımı hiç sarıya boyatmadım. Hayatımda yapacağım en büyük devrim herhalde saçımı sarıya boyatmak olurdu.