kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Sosyetik de değilim çapkın ve soğuk da!
MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
atv'nin aşk ve aksiyonu ustalıkla harmanlayan dizisi Affedilmeyen'de ilk kez başrol oynayan Berrak Tüzünataç ve Polat Bilgin, gördükleri ilgiden çok memnun..
atv'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Affedilmeyen'de ilk kez başrol deneyimi yaşayan Berrak Tüzünataç, "Ben affederim ama asla unutmam. Bana yanlış yapan kişinin açığını bekleyip, intikam almak için stratejiler geliştirmesem de; yapılanı unutmam" dedi. 'Kötü insan' kavramının varlığıyla ilk kez lise yıllarında yüzleştiğini anlatan Tüzünataç'la oyunculuk, Affedilmeyen' ve hakkında merak edilenleri konuştuk.

TEMİZ İŞLER ÇIKARDIM

* 'Affedilmeyen' ile ilk kez başroldesiniz. Neler hissediyorsunuz? Bir dizide başrol oynamak çok iyi bir kondüsyon gerektiriyor. Her hafta 85 dakikalık bir bölüm yetiştirilmek zorunda. Herkesin sırtında büyük bir yük var. Ayrıca dizi herkesin evine girdiği için bir de büyük bir sorumluluk getiriyor insana. En küçük bir hata başımıza büyük bir iş açabilir. Bu nedenle hem kafaca hem de bedensel olarak oldukça sağlam olmak zorundayız.

* İki sinema filminizde de rolleriniz çok kısaydı. Neden sinemada hiç başrolünüz olmadı? İki filmde de rolün uzunluğundan çok ortaya temiz işler çıkarmış olmakla ilgilendim. Bugüne kadar bana gelen bazı işleri ben istemedim, benim istediklerim bana gelmedi. Hayırlısı, daha yolun başındayım.

NEDENİNİ ANLAMIYORUM


* Dışarıdan bakıldığında soğuk bir görünüşünüz var... Aslında hiç soğuk bir insan değilim. Neden öyle algılandığımı da anlamıyorum. Değiştirmek için ne yapmalıyım onu da bilmiyorum. Gerçek yüzümü görmeleri için herkesle oturup sohbet edemem.

* Lüks bir hayat yaşadığınız zannediliyor; gerçekten öyle misiniz? Benim anlamadığım konuların başında; bana 'sosyetik' denmesi geliyor. Ben ne zaman nerede lüks bir yaşantıya büründüm de; benim haberim olmadı. 19 yaşından itibaren kendi paramı kendim kazanmaya başladım. Ailem beni topluma yararlı bir birey olmam için yetiştirdi. Böyle biriyken 'sosyetik' olarak algılanmak beni gerçekten üzüyor.

* Çok ilişki yaşayan bir kadın olarak da algılanıyorsunuz... 21 yaşındayım ve 21 adamla adım çıktı. 'Çapkın Berrak' olarak algılanıyorum. Ama ben ilişkilerimi hiçbir zaman gizli yaşamadım. Uluorta kaç ilişki yaşadıysam; sevgililerimin sayısı o kadardır. Bence toplumumuzun en büyük hastalığı önyargı!

* Ne demek istiyorsunuz? Hepimiz önyargılıyız! Benim hakkımda 'Sosyetik Berrak' veya 'Çapkın Berrak' denmesine üzülüyorum.