kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Genç oyuncu Vildan Atasever, gecede siyah göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı.
Ödül almayanlar gelmedi tören gecesi sönük geçti
ÖNER ÖNGÜN
26. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin kapanış galası ve ödül töreni sönük geçti. Gecede ödül alacakların önceden bildirilmesi nedeniyle ödül alamayacağını bilen birçok oyuncu ve yönetmen geceye gelmedi..
İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 26. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin kapanış galası ve ödül töreni önceki akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Sunuculuğunu Özge Özberk ve Halit Ergenç'in yaptığı gecede, 'konuk krizi' yaşandı. Geceye davet edilen isimlerden sayıca çok azının katılması ve salonun büyük bir kısmının boş olması gözlerden kaçmadı.

HABERİM BİLE OLMADI!
Birçok sanatçı ve yönetmenin, ödül alacak isimlerin önceden belli olduğu ve kendilerinin de ödül almayacağını bildikleri için geceye katılmadığı öğrenildi. Bu isimler arasında Festival Filmleri Yarışması'na 'Küçük Kıyamet' ve 'Eve Dönüş' filmleriyle katılan yönetmenlerden Hayri Aslan, Ömer Uğur ve Taylan Biraderler yer aldı. 'Eve Dönüş'ün başrol oyuncularından Memet Ali Alabora, 'Küçük Kıyamet'in başrol oyuncuları Başak Köklükaya ve Cansel Elçin'in geceye bu nedenle gelmediğinden haberi olmadığını söyleyerek şöyle konuştu: "Ben de o ekiptendim ama benim cep telefonum olmadığı için bana ulaşamamışlardır. O yüzden geceye katıldım."

'İYİ ALMAN' İLE KAPANDI
Festivalin kapanış gecesine katılan diğer sanatçılar arasında Fatma Girik, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Hale Soygazi, Bergüzar Korel, Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Haldun Dormen ve Naz Elmas vardı. Konuklar, ödül töreninin ardından Steven Soderberg'in yönettiği ve başrollerini George Clooney, Cate Blanchett ve Tobey Maguire'nin paylaştığı 'İyi Alman' adlı filmi izledi.
Haberin fotoğrafları