kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Komik erkek maça 1-0 önde başlar
atv'nin sevilen dizisi Avrupa Yakası'nda 'Tanrıverdi' karakterini canlandıran genç oyuncu Sarp Apak komik erkeklerin kadınları etkileme konusunda maça 1-0 önde başladıklarını iddia ediyor..
Avrupa Yakası'nın ofis boyu Tanrıverdi'yi oynayan Sarp Apak FHM Dergisi'ne verdiği röportajda komik erkeklerin kadınları etkileme konusunda maça 1-0 önde başladıklarını iddia ediyor. Dizinin çekimleri sırasında çok eğlendiklerini söyleyen Apak, "Senaryo önüme gelir gelmez 'Engin'e (Günaydın) gülmeden nasıl oynayacağım diye düşünmeye başlıyorum" diyor.
* Avrupa Yakası'yla başlayalım. En çok kime gülüyorsunuz? Daha çok Engin'e. Hem onunla daha çok sahnem var hem de gerçekten özel biri... Daha evde senaryoyu okurken, 'Engin'e nasıl gülmeden dayanacağım?' diye düşünüyorum. Levent Üzümcü ve Makbule'yi canlandıran Hasibe'nin de ayrı bir yeri var tabii. Aslında ekipteki herkesin kendine özgü bir stili ve matrak bir duruşu var. Bu arada Gazanfer Hoca'yı da atlamamak lazım. Onun tiyatrosunda oynama şansını yakalamak bir onur ve ayrıcalıktır.
* En iyi arkadaşınız kim? Açıkçası ofisin seksi ablası Şenay'la çok sahnemiz var. Onunla daha sık vakit geçiriyoruz.
* Dizi dışında da görüşüyor musunuz ekip arkadaşlarınızla? Rakıbalık durumunuz oluyor mu? Olmaz olur mu! Engin'in tüm enerjisinin yansıdığı bir stüdyosu var. Son zamanlarda oraya takılıyoruz. İnanılmaz eğleniyoruz. Bu stüdyo toplantıları gelenekselleşecek gibi görünüyor. Dizide görünenden başka gizli bir gerçek yok ekip arasında. Gerçekten çok eğleniyoruz.
* Hiç kimseye 'pis daldınız mı?' Hayatımda kaçınılmaz kavgalar oldu tabii... Bir keresinde iki arkadaş çok pis dayak yedik. Gerçi onlar yedi kişiydi. Ama artık kavga etmenin bana yakışacağını düşünmüyorum. Ama çok pis dalarım, o da ayrı...
* Tercihiniz çıtırlardan mı yana yoksa olgun kadınlardan mı? Hepsinin farklı bir tadı var. Hoş ve çekici bir kadın daima prim yapar. Ama aşk ayrı bir konu. Benden yaşça büyük bir kadınla aşk yaşamak istemem doğrusu... Zor geliyor bana. Benden fazla deneyimi ve yaşanmışlığı olduğunu düşündüğüm bir kadını taşıyamam.
* Hangi takımlısınız? Tabii ki Beşiktaş. Aileden gelen bir Beşiktaş geleneği var. Futbolu çok seviyor, takip ediyor ve iyi bir Beşiktaşlı olmaya çalışıyorum.
* Peki Tanrıverdi ileride neye dönüşecek? İşte en büyük problem bu. 30 yıl boyunca aynı rolü oynayan oyuncular var. Oysa bu mesleğin gereği her rolü oynamak isterim. Kafamda içinde kara mizahın da olduğu bir dramda oynama fikri var.
* Ne tür müzik dinliyorsunuz? İyi müziği seviyorum. Radiohead, Coldplay ve Muse gibi grupları, Türkçe olarak da Duman'ı, Kardeş Türküler'i ve Yüksek Sadakat'i seviyorum. Ne zaman sarhoş olsak, yolumuz Karadeniz türkülerine ve Müslüm Baba'ya düşüyor. Sezen Aksu'yu hiç saymıyorum bile...
* Kendinizi komik buluyor musunuz? Kendimi iyi hissediyorsam, aynısını insanlara yansıttığımı düşünüyorum. Gergin ve öfkeli olduğum zamanlarda kendimden keyif almam. Pozitif bir aileyiz. Bu konuda babamı örnek alırım.
* Güldüren erkek-sevişken kadın ilişkisiyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Gerçekten de önemli. Bu durum dünya döndüğü sürece de devam edecek. Komik erkeğin maça bir sıfır önde başladığı kesin. Ama o dozu korumak önemli. Bu adam neyin peşinde dedirtmemek gerek.
Haberin fotoğrafları