kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Polat, Korkmaz'a göz mü kırpıyor?
Gerets'le yıldızı barışmayan G.Saray İkinci Başkanı Polat: "Bülent'i ben kaptan yapmıştım. Kariyerinin başında büyük başarılara imza atıyor. Bende özel yeri var"..
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin düzenlediği geceye katılarak ilginç açıklamalar yaptı. Teknik direktör Erik Gerets ile yıldızı bir türlü barışmayan Polat, gecede yaptığı konuşmada Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ı övgü yağdırdı. Galatasaray'da oynadığı dönemde Bülent'i kendisinin kaptan yaptığını söyleyen Polat, "Bugün bu kararımda ne kadar haklı olduğumu görüyorum. Bülent Korkmaz teknik direktörlük kariyerinin başında olmasına rağmen başarılı sonuçlara imza atıyor ve bu da bizi mutlu ediyor" dedi.

"ASLA ŞIMARMAZ"
Bülent'in elde ettiği başarılarla şımarmaması gerektiğini söyleyen Polat, "Zaten şımaracak birisi de değil. Kendisini çok başarılı buluyorum. Onun bende özel bir yeri var" ifadesini kullandı. Galatasaray'dan jübile yapmadan tatsız bir şekilde ayrılan Bülent Korkmaz için Polat'ın bu sözleri Gerets'in tartışıldığı günlerde oldukça manidar bulundu.