kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Tümer kabadayı gibi!
Beşiktaşlı yönetici, 'Maçtan sonra görüşelim' diyen Tümer'in bir kabadayı gibi üzerine yürüdüğünü belirterek, "Çok basit ve terbiyesizce bir hareket yaptı" dedi ..
Derbi maçta Tümer ile Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot arasında yaşanan gerilim için siyah beyazlı yönetici, "Kabadayı gibi hareketleri vardı. Arkadaşlarının yanında üzerime yürüdü. Yönetici olmayı bir kenara koydum en azından yaş olarak kendisinden büyüğüm" dedi. Kolot şöyle konuştu: "Tümer'e de 'Hoşgeldin' deyip başını okşadım. Ancak Tümer beklemediğim şekilde elimi tersledi. Sonra da bana 'Maçtan sonra görüşeceğiz' dedi. Erkek adam olarak 'Maçtan sonra görüşeceğiz' lafını yememem gerekiyordu. Maç sonrası Tümer'in yanına gittim. Kendisine 'Maçtan sonra görüşeceğiz' demiştin. 'Ben buradayım, görüşelim' dedim. Daha sonra Tümer, 6-7 futbolcunun arasına girerek bağırdı ve üzerime yürümek istedi. Çok basit ve terbiyesizce bir hareket. Tuncay Şanlı olayı görür görmez yanıma gelerek 'Ağabey kusura bakma' diyerek telkinde bulundu. Ben de olayı büyütmedim."

F.BAHÇE PİŞMAN OLMUŞ
Celal Kolot, F.Bahçeli yöneticilerin Tümer'i transfer ettikleri için pişman olduklarını ve bunu kendisine söylediklerini de sözlerine ekledi.