kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Keko süper biri
Real Madrid'le ULEB Cup'ı kazanan Kerem Tunçeri'ye takım arkadaşları 'Keko' lakabını takarken, kaptan Reyes, "Keko, harika bir insan. Kişiliği de süper" dedi..
ULEB Cup'ta şampiyonluğa ulaşan Real Madrid'de forma giyen milli basketbolcumuz Kerem Tunçeri performansıyla takım arkadaşlarının da gözdesi oldu. Takım kaptanı ve İspanya Milli Takımı'nın da yıldızlarından Felipe Reyes, Kerem'e 'Keko' lakabını taktıklarını belirterek, "Kerem harika bir insan. Oyunculuğunun dışında kişiliği de süper. Tek sorunu halen İspanyolcayı öğrenememesi. O ve Raul sahada bizi besliyor, biz de sayı atıyoruz" yorumunu yaptı. Avrupa Şampiyonası için Türkiye'yi de favoriler arasında gösteren Reyes, "Özellikle Mehmet ve Hidayet de gelirse Türkiye çok zorlu bir rakip olur" dedi. Alex Mumbru da "Kerem için farklı bir kültür ve yeni takım arkadaşları olmasından uyum süreci gerekiyordu ama onu kısa zamanda atlattı. Takımın başarılarında onun da payı çok büyük" diye konuştu.

KEREM'İN GÖZÜ TANJEVİC'TE
Real Madrid'de çok mutlu olduğunu söyleyen Kerem de, "Gelecek sezon Avrupa Ligi'ne katılacağız. Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel beni telefonla arayıp, kutladı. İspanya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda milli formayı giymeyi de çok istiyorum. Ama kararı Tanjevic verecek" ifadesini kullandı.