kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Yedi hafta 'Ya sabır'
DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe taraftarı ile arasındaki bağ kopan Zico, Beşiktaş yenilgisinin de sorumlusu olarak gösterildi. Brezilyalı hocanın özellikle Deivid'deki ısrarı, taraftarın sabrını zorlamaya başladı..
Fenerbahçe'de Beşiktaş karşısında alınan yenilginin faturası yine teknik direktör Zico'ya kesildi. Futbolculardan Deivid de ortaya koyduğu performansla eleştirilerin odak noktası oldu ama Türkiye'de ilk kez derbi kaybeden Brezilyalı hoca, mağlubiyetin tek sorumlusu olarak gösterildi. Zico'ya getirilen en büyük eleştiri Deivid'i sahaya sürmesiyle ilgiliydi. Mehmet Yozgatlı'nın kulübeye mahkum edildiğini düşünen sarı-lacivertli camia, Zico'nun, sezon başından beri performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşatan Deivid'deki ısrarını sorgulamaya başladı. Beşiktaş'ın maça "Önce beraberlik" diyerek çıktığını düşünen Fenerbahçe taraftarları, buna rağmen Alex'i son 6 dakikada oyuna alan, Mateja Kezman'ı kulübede oturtan Zico'nun 'korkak' anlayışının yenilgiyi getirdiğini düşünüyor.

"SEYİRCİ KALDI"
Brezilyalı hocanın Türkiye Kupası yarı finali gibi önemli bir maça yıldızlarından yoksun çıkması ve Jean Tigana'nın yaptığı taktik değişiklikler karşısında 'izleyici' kalması, faturanın Zico'ya çıkmasının diğer nedenleriydi.