kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Bana açlar lazım
G.Saray'ın hocası Gerets, başkandan daha aç ve mücadeleci oyuncular isteyeceğini söyledi; kalması halinde büyük bir değişimin sinyalini verdi ..
Ligde hedefini 'ilk iki' olarak küçülten G.Saray'da, teknik direktör Gerets, sarı- kırmızılı kulübün televizyonuna çarpıcı açıklamalar yaptı. Bir günde her şeyi değiştirmenin mümkün olmadığını belirten Belçikalı hoca, "Ama gelecek sezon takımda değişiklikler olacak. Başkan Özhan Canaydın ile konuşarak, daha aç ve daha çok mücadele eden futbolculara ihtiyacım olacağını söyleyeceğim" dedi. Belçikalı hoca, takımın başında kalması halinde önemli bir operasyonun işaretini vermiş oldu.

POLAT'I ANLIYORUM
Gerets, İliç'in Erciyes maçında kırmızı kart görmesiyle ilgili başkan yardımcısı Polat'ın "İliç, takıma ihanet etti" sözlerini anlayışla karşıladığını söylerken, "Bu kart takıma büyük zarar verdi. Önceki maçlarda da gereksiz kartlar yüzünden puanlar kaybettik" diye konuştu. Tecrübeli hoca kadro seçimi eleştirilerine ise "Taktik açıdan doğruları yaptık. Ama bazı oyuncular beklediğimiz gibi oynamadı" ifadesini kullandı.

POLAT: İLİÇ BUNU HAK ETTİ
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat ise İliç'in kulüp yönetmeliğine göre hak ettiği cezayı aldığını söyledi. "İliç dirsek atmadan önce düşünecekti" diyen Polat, Sırp futbolcuya icra kurulunun önerisi ve yönetim kurulunun da onayıyla bu cezanın verildiğini ifade etti.
Haberin fotoğrafları