kapat
26.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hepsi birer 'Nilüfer' bekliyor
Kimi girişken oluyor, boynunuza atlayıp sarılmanızı, öpüp koklamanızı bekliyor. Kimi daha çekingen, bu küçük yaşında hayata, büyüklere, onların dünyasına küsmüş, bir köşeye büzülmüş, göz ucundan acaba kendisiyle de ilgilenen olur mu diye kırgın bakışlar atıyor...
Tüm Metin

  Kapıştılar!
Hülya Avşar, başrolünü Kenan Işık ile paylaştığı "Yeşil Işık" filminin öpüşme sahnelerinde dublör kullanmaya kadar giden katı bir tutum sergileyince Hıncal Uluç kendisini eleştirmiş ve filmdeki aşk öyküsünün inandırıcı olmaktan uzaklaştığını yazmıştı.
Tüm Metin

  Oto alırken dikkat!
İstanbul'da profesyonel oto hırsızlık şebekelerinin her yıl çaldığı otomobillerin değeri 100 trilyon liraya ulaşıyor. Şebekeler çalıntı otoları herşeyden habersiz, vatandaşlara sahte evraklarla satıyor. Şebekelerin kullandığı sahte evrakların kalitesi polisi bile şaşırtıyor.
Tüm Metin

  Parmak çocuğa 150 'süt anne'
Annesinin sütü yeterli olmadığı için hastanenin çocuk servisindeki diğer annelerden rica ile toplanan sütlerle beslenen Şeyman isimli kız çocuğu, tıbbi müdahale ve antibiyotiklerin de yardımıyla 2 ayda 1 kilo 350 gram ağırlığına ulaştı.
Tüm Metin

  Playboy usulü destek!
Playboy fotoğraf müdürü Gary Cole, "Bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır. Enron'un kadın çalışanlarına, kendilerine yepyeni ufuklar açabilecek bir fırsat sunmak istiyoruz" dedi. Cole, "Enron Kadınları" yarışmasına katılmak isteyenlerin bikiniyle çekilmiş fotoğraflarını ve portrelerini göndermelerini istedi.
Tüm Metin

  Ben bu adamlardan bıktım
Akkaya ise Mehmet Yıldırım'ın açıklamalarına sert çıktı: "Mail Büyükerman'dan sonra şimdi de Mehmet Bey mi çıktı? Benim reklam yaptığımı söylemiş. Böyle adice şeylerle reklam yapılmaz. Herkes kendi sıfatına layık davransın...Bu memlekette konuşulacak daha önemli bir şey yok mu?.
Tüm Metin

  "Politikacı politika, sanatçı sanat yapsın"
Mehmet Ali Erbil'in yemek için gittiği People'dan çıkarken elinde basın mensuplarına gösterdiği kitap herkesi meraklandırdı. İnsanlar usta komedyenin elinde 'Kamu Yönetimi' kitabını görünce, "Acaba politikaya mı hazırlanıyor" diye düşünmekten kendilerini alamadılar.
Tüm Metin

  Polise basıldı, yıldızı parladı
Gayrettepe'de bir evde uyuşturucu aleminde yakalanan ve gözaltına alınan manken Gözde Yamanlıca, "Bu kötü olayın ardından podyumları bıraktığımı söylemiştim. Ama tam tersi oldu. Hiç alamadığım kadar iş teklifi aldım. Fiyatım da iki kat arttı" dedi. Yamanlıca, "Sesim çok iyi olmamasına rağmen...
Tüm Metin

  Bunun adı kar güreşi
Sıkı bir kahvaltının hemen ardından kendisini Palandöken'in kayak pistine atan Tuğba Özay, kar motosikleti ile tura çıktı. Motorun arkasına aldığı Vahe Kılıçarslan'ı ani bir manevra ile düşüren Tuğba, festivali düzenleyen İbrahim Erkal'la da güreşe tutuştu.
Tüm Metin

  Baba-oğul konserleri
Evginler, baba-oğul ilişkilerini ve kuşak çatışmalarını espriler, komik anılar ve şarkılarla dile getirecekler. Ayrıca birlikte yazdıkları ve ilk düetleri olan "Baba-Oğul" şarkısını da ilk kez bu konserde müzikseverler için seslendirecekler.
Tüm Metin

  Güzel Türkçe'nin ustaları buluştu
Aralarında gazeteci-yazar Doğan Hızlan, köşe yazarı ve TV programcısı Hakkı Devrim, eski spiker Jülide Gülizar, yazar Feyza Hepçilingirler, İ.Ü.Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Kemal Eraslan ve NTV spikeri Banu Güven'in katıldığı tartışma ilgiyle izlendi.
Tüm Metin

  Yeni bir beden, yeni bir hayat kazanın
Bacaklarınız aralık ve sırtınız dik bir halde durun. Omuzlarınızı sırayla aşağından yukarıya kaldırıp indirin. Bu hareketi 8 kez tekrar edin.Bacaklarınızı aralayın ve dizlerinizi hafifçe bükün. Ellerinizi omuzlarınızın üzerine koyun ve vücudunuzu önce sağa sonra sola doğru döndürün.
Tüm Metin

  40 yaşında erkek ekspres gibidir:
20 yaşında erkek banliyö treni gibidir. Her istasyonda durur. 30 yaşında erkek posta treni gibidir. Önemli istasyonlarda durur. 40 yaşında erkek ekspres gibidir. Büyük istasyonlarda durur. 50 yaşında erkek marşandiz gibidir. Sadece su almak için durur. 60 yaşında erkek lokomotif gibidir.
Tüm Metin

  İtiraf.com
Kendimi berbat hissediyorum. Düşünebiliyor musunuz; "Kim 500 Milyar İster"de yarışmaya katılan adamı görüyor ve apışıp kalıyorsunuz. Bu, sizin 5 aydır süper anlaştığınız, neredeyse aşık olduğunuz, herşeyinizi verdiğiniz sevgiliniz. Önce çok heyecanlandım.Şaşırdım.
Tüm Metin

  HAKAN UTKU
Keyif verici maddeler
Ekonomik hesaplamalara konu olan 4 kişilik ailenin mutfak masrafı anti-depresan masrafının üstüne çıkmışsa, Küçük çocuğunuz tuvaletten size "anneee kriz bittiii" diye sesleniyorsa, Banka soyma fikri size artık uçuk bir fantezi olarak geliyorsa, Evinizin salonuna yapıştırdığınız Banu Alkan...
Tüm Metin

  EMİNE BEDER
Çark Böreği
Soğan pembeleşmeye başladğında küçük parçalar halinde kesilmiş hindi salamını ekleyelim. Tuzu, karabiberi, kırmızı pulbiberi ve ince kıyılmış maydanozu ilave edelim. Karışımı iyice harmanlayalım. Geniş ve uzun bir alüminyum folyonun üzerine milföy hamurlarını yanyana dizelim.
Tüm Metin

  TUĞÇE BARAN
Tatiller üç güne çıksın!
Almanya'da öyle yapmaya başlamışlar. İşten adam atmak yerine maaşları düşürüp dört günlük çalışmaya geçmiş araba fabrikaları. Eh onlar yapar tabii. Zaten eşek yüküyle para verdikleri için... Maaş üçte ikisine düşünce de insan gibi yaşayabiliyorlar... Ama tümüyle evde oturup evden iş göndermek...
Tüm Metin

  SİNAN ÖZEDİNCİK
Paper Moon'daki kibritlerde kimin telefonu dolaşıyor?
Geçtiğimiz hafta sonu bir grup arkadaşla Paper Moon'da buluştuk ve ondan bundan sohbet etmeye başladık. İçerisi yine her zaman olduğu gibi tıklım tıklım dolu. Kim ararsanız orada. Spor, magazin, iş ve cemiyet dünyasından birçok ünlü sima içeride yemek yiyor ve eğleniyor.
Tüm Metin

  AYŞE ÖZGÜN
Rahmi Koç Deniz Müzesi'ndeki zeytin presi
Aceleyle otomobile atladığımız sırada 75 yıllık yaşamını Seddulbahir Köyü'nde geçirmiş sevgili dostumuz Vahide Hanım'a rastladık. "Hayrola? Nereye böyle telaşla?" diye sorduğunda, "Gökçeada!" dedik. "Ben oraya hiç gitmedim, sizinle geleyim mi" deyince sanki dünyalar bizim oldu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır