kapat
26.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ben bu adamlardan bıktım

Deniz Akkaya'ya bir işadamının 300 bin dolarlık ahlaksız teklifte bulunması İstanbul Ticaret Odası'nın da gündemine girdi. İTO Başkanı Mehmet Yıldırım, Deniz Akkaya için "Bunu kanıtlamazsa ihbar ederim. İşadamlarının en büyük temsilcisi olarak kendisini ispata çağırıyorum" dedi

Akkaya ise Mehmet Yıldırım'ın açıklamalarına sert çıktı: "Mail Büyükerman'dan sonra şimdi de Mehmet Bey mi çıktı? Benim reklam yaptığımı söylemiş. Böyle adice şeylerle reklam yapılmaz. Herkes kendi sıfatına layık davransın...Bu memlekette konuşulacak daha önemli bir şey yok mu?

Şamdan, haftalar önce magazin dünyasında yaşanan iğrenç ilişkileri "Manken satışında milyarlar konuştu" başlığıyla sayfalarına taşımıştı. B. adlı şarkıcı bir dostuna mankenleri ayarlamak için aracılık yapıyor ve bağlantıların kurulmasında da milyarlar konuşuluyordu. Teklif götürülen ve bu teklifi kabul eden mankenleri isimlerinin baş harfleri ile anlatmaya çalışmıştık. "Hayır" diyen bir tek kişi vardı. "Son dönemlerin en popüler mankeni D." Tanımlamasıyla anlattığımız kişi Deniz Akkaya'ydı...

Yaptığımız araştırmalar sonucu bu teklifin doğruluğunu değişik kaynaklardan onaylattık. Sonra Deniz'e sordum. O da olayı doğruladı.

300 bin dolarlık ahlaksız teklif günlerce magazin gündeminde yerini aldı. Ve olay bugünlere kadar geldi.

İdil Çeliker'in Akşam Gazetesi'nde İstanbul Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yıldırım ile yaptığı röportajın konusu da yine '300 bin dolarlık' teklifti. Yıldırım, Akkaya'nın açıklamasının iş dünyasını töhmet altında bıraktığını belirterek şu açıklamalarda bulundu: "Zamanlama hatası yapmış o hanım. İyi bir pazarlamacı değilmiş diyebilirim. Hata yapıyor, çünkü kendisiyle gözükecek her arkadaş böyle rakamlar harcıyormuş mesajı vereceği için herkes onunla oturup, konuşmaya bile korkacak. Ticari olarak yorumlarsak, bence bu hanım kendi pazarını kısıtladı. Şimdi ona kimse uğramayacak. Bir daha hata edip de kendisini böyle afişe etmesin. Madem böyle taleplerle karşılaşıyor, aklı varsa değerlendirsin. Çünkü birkaç yıl sonra bunların binde birini bulamaz."

Mehmet Yıldırım röportajında Deniz Akkaya'yı ispata davet ederek şunları söyledi: "İTO olarak biz bile Defterdarlık'a suç duyurusunda bulunabiliriz. 'Bu benim hür iradem, söylemem' derse, medyada onun yalancı olduğu ve bir sürü sanal senaryoya imza attığı duyurulmalı. İşadamlarının en büyük temsilcisi olarak kendisini ispata çağırıyorum. Aksi halde Maliye'ye ihbarda bulunacağım."

Deniz Akkaya ise İTO Başkanı Yıldırım'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi. Kendisine yapılan teklifi gazetecilerin soruları üzerine açıkladığını söyleyen Akkaya'nın yanıtı ağır oldu: "Ben durup dururken ortaya çıkıp 'Biri benimle beraber olmak için 300 bin dolar teklif etti' demedim. Bana bu konu ile ilgili soru sorulduğunda doğru olduğunu ama başka hiçbir yorumda bulunmayacağımı söyledim. Eğer reklama düşkün olsaydım, çıkar en başından konuşurdum. Böyle adice şeylerle reklam yapılmaz. Herkes benimle uğraşıyor. Dün Mail Büyükerman'dı, bugün Mehmet Yıldırım. Ben bu adamlardan bıktım. Herkes sıfatına layık davransın. Bu ülkede konuşulacak daha önemli bir şey yok mu?"



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır