kapat
26.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Başaktaki ayın durumu işleriniz konusunda stabilite isteğinizi artırıyor. Bugün günlük işlerinizi düzene koymak için fazlasıyla çaba sarfedebilirsiniz. Diyet ve form tutma konusunda azimli olmanız mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün duygularınızla barışıksınız. Kadın akrabalarınızla ve arkadaşlarınızla iyi anlaşabilirsiniz. Toplum yaşantınızda saygı görebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Geçmişinize dönük olabilir ve ailevi konularda hassaslık gösterebilirsiniz. Kendi mekanınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Emlak almak veya taşınmak için karar alabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bilgilenme, eğitim ve iletişim konularında son derece aktif geçebilecek bir gün. Kısa yolculuklara çıkarak kendinizi geliştirmeye çalışabilir, maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkilemesi mümkün. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olmanıza yardımcı oluyor. Mesleki ilerleme görülüyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Kendinizle ilgili önemli kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz. Mantığınızla karar almak daha doğru görünse bile iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Başkalarından da fikir alın.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Hislerinizin çok güçlü olabileceği bugün içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Etkilenmeye çok açık olacağınız bir gün. İlişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Ruh halinizdeki huzursuzluğun meslek ve aile yaşantınızı da etkilemesi mümkün. Kadınlardan destek göreceksiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Yepyeni olaylara ilgi ve merak duyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi geliştirme isteğiniz yoğun. Araştırmaya yönelik geziler planlamak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız olumlu sonuçlar var.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Geleceğinizi gözönünde bulundurarak planlamalar yapacaksınız. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir. Yatırımlardan verim alabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Maddi kazanç elde edebileceğiniz görülüyor. Kendinizi ruhsal bakımdan güçlü hissetmeniz sevdiklerinize manevi destekte bulunma isteğinizi arttırabilir. İşbirliği konusunda hevesli yaklaşımlarınız var.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün rutin işlerinize hız kazandırabilirsiniz.. Düzenleme ve servis konusunda arkadaşlarınızın desteğini almanız mümkün. Sağlığınız için biraz evhamlı olabilir, kontrolden geçebilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır