kapat
26.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kimse karışamaz
Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, Türkiye'ye geldiğinden beri hem evinin kapılarını hem de düşüncelerini ilk kez SABAH'a açtı. İşte Lorant'ın müthiş açıklamaları: "Düşüncelerimi kimse etkileyemez. Bana görüşlerini söylerler ama ben yine kendi bildiğimi yaparım. Oğuz yardımcım.
Tüm Metin

  Werner'i yalnız ben hissederim
F.Bahçe'nin teknik patronu Werner Lorant'ı eşi Doris anlattı: "Çok sakin, neşeli, sempatik bir insan. Çocuklarına çok bağlıdır. Onları günde 4-5 kez arar. Onu yalnız ben hissediyorum. Gözlerine bakınca o gün neler yaşadığını anlarım. Yıllar önce bir lokantada ayrı ayrı yemek yiyorduk.
Tüm Metin

  Revivo Kubica'yı önerdi
Kennet Andersson'un yerine santrfor arayan F.Bahçe, Revivo'nun tavsiyesiyle İsrail'in Ashdodd takımında oynayan 29 yaşındaki, 1.93'lük Polonyalı Kubica'yı takibe aldı. Maccabi Tel Aviv formasıyla 1999-2000 sezonunda İsrail'de 21 gol atan Kubica daha sonra Standart Liege'e transfer oldu.
Tüm Metin

  İlk işimiz stat
G.Saray'da hafta sonundaki genel kurulda başkanlığa seçilen Özhan Canaydın, yönetim olarak önceliği Ali Sami Yen Stadı'nın yapımına vereceklerini söyledi. Canaydın şöyle konuştu: "İşe eski açıkla başlayarak, stadı parça parça yapacağız. 30-32 ay civarında tamamlanacak. Şu an 2 kredi kuruluşu ile birebir görüşüyoruz.
Tüm Metin

  Kings kaza yaptı
Stojakovic'in yokluğunda ilk 5'te forma giymeye devam eden Hidayet, Lakers karşısında 17 sayı, 8 ribaund ve 2 asistlik performansıyla yükselişini sürdürürken, Chris Webber'in son saniyede kaçırdığı şutla Kings salondan 97-96 mağlup ayrıldı. Lakers karşısında hem hücumda hem de savunmada çok iyi oynayan...
Tüm Metin

  Eczacı son nefeste
Bayanlar Voleybol Türkiye Kupası çeyrek final maçında, Vakıfbank Güneş Sigorta'yı çekişmeli geçen bir maçtan sonra 3-2 yenen Eczacıbaşı, final-four'a kalan son takım oldu. Çekişmeye karşı kalitesi vasatı aşmayan maçta Eczacıbaşı 24-20 öne geçtiği ilk seti 29-27 kaybetti. İkinci sette çekişme üst düzeydi.
Tüm Metin

  Bizim eserimiz
Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Yıldırım Demirören, Pazar günkü kritik seçim öncesi SABAH'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı yönetimin ağır topu, Türkiye'nin en başarılı kulübü olduklarını belirterek, "İki cephede birden ilerleyen tek takım biziz.
Tüm Metin

  Milliler 41 yıl sonra G.Kore ile oynuyor
Dünya Kupası finalleri hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, ikinci hazırlık maçında bu akşam Almanya'nın Bochum kentinde 1961 yılından bu yana ilk kez Güney Kore ile karşı karşıya geliyor. 19.00'da başlayacak maç TRT1'den canlı yayınlanacak. Özel maçlarda son galibiyetini 1996'da Moldova'ya karşı...
Tüm Metin

  2. yıldıza ilginç izin
Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısının 1956-59 yıllarında Federasyon Kupası Şampiyonası'nda aldığı birinciliklerle 9'dan 11'e çıkarılmasıyla ilgili Futbol Federasyonu'ndan ilginç bir açıklama geldi. Yazılı açıklamada "Bu birinciliklerin Türkiye Ligi şampiyonluğu olarak kabulü mümkün olmamakla birlikte...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır