kapat
27.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

İlhan'a terapi
Beşiktaş, 3 sarı kartı bulunan ve ceza sınırına gelen İlhan Mansız'ın Yimpaş Yozgat maçında sarı kart görüp, G.Saray derbisinde cezalı duruma düşmemesi için harekete geçti. Menajer Sinan Engin, İlhan'ın Yozgat'la oynanacak lig maçında sarı kart görmemesi için bu futbolcuyla özel görüşmeler yapacaklarını belirterek, "Gerek teknik kadro, gerekse ben, İlhan'ı uyaracağız. Zaman zaman yaptığı agresif hareketleri Yozgat maçında tekrarlamamasını sağlayacağız. Ayrıca bu konuda sadece İlhan'la değil, Tümer ve Tayfur'la da özel görüşme yapacağım" diye konuştu.

Nevzat Demir'e destek yağıyor
Mali kongrede yaptığı konuşmada çok ağır eleştiriler alınca kongre ve divan kurulu üyeliğinden istifanın eşiğine gelen Nevzat Demir'e destek yağıyor. Yönetici Fikret Orman, "Birkaç kendini bilmez olayı tahrik etti. Karşılık beklemeden Beşiktaş'a hizmet etmek için koşan bu insanı kaybetmek cinayettir" dedi. Bu arada Serdar Bilgili'nin de Demir'i istifa kararından caydırmak için seferber olduğu, kongre üyesi Aydın İzgeç ve bazı üyelerin ikna için imza topladığı da öğrenildi.

Hasan Arat'tan Kaynar'a markaj
Beşiktaş camiası Mart ayındaki kongre için geri saymaya başlarken başkan adayları arı gibi çalışıyor. Hasan Arat'la kongre çalışmalarını gizliden gizliye yürüten Erol Kaynar'ın iyice yakınlaştığı öğrenldi. Arat'ın Kaynar'ı yanına çekmek istediği ve sayısı 5'e yaklaştığı öğrenilen görüşmelerde olumlu mesafe katedildiği öğrenildi.

Lucescu'ya ceza yolda
G.Birliği maçında 3 kez sahaya giren Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Romen teknik adamın kendisine ayrılan teknik alanı ihlâl ettiği gerekçesiyle 1 aya kadar hak mahrumiyeti cezası alması gündemde

Tau-Ülkerspor
Avrupa Ligi 2.Turu'nda Ülkerspor ilk maçına çıkıyor. İlk rakip İspanya'nın Tau Ceramica takımı. Vitoria kentindeki karşılaşmanın başlama saati 21.30. Karşılaşma, NTV'den canlı olarak yayınlanacak. Bayanlar Avrupa Ligi'nde ise 17.45'te F.Bahçe-Valenciennes (Haldun Alagaş Spor Salonu), 18.30'da Botaş-Bourges maçları oynanacak. Erkekler Kuzey Avrupa Ligi'nde F.Bahçe, Haldun Alagaş Spor Salonu'nda 20.00'de Letonya'nın Ventspils takımını ağırlayacak.

Vakıf set verdi
Bayanlar Voleybol Ligi'nin şampiyonluk adaylarından Vakıfbank Güneş Sigorta, Beşiktaş'ı 3-1 yendi. Setler, 25-13, 25-13, 21-25, 25-17 sonuçlandı. Diğer sonuçlar: Eczacıbaşı-G.Saray: 3-0, SSK-Kocaeli: 0-3, İller-Yeşilyurt: 3-0, TED-İnterfarma: 2-3, Karşıyaka-Telekom: 3-0, Göztepe-75.Yıl: 1-3.

Atletizmde sınav
Avusturya'nın Viyana kentinde 1-3 Mart tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'na katılacak Türk Milli Takımı, bugün bu ülkeye gidiyor. Türkiye'yi şampiyonada Nora Güner, Aksel Gürcan, Anzhela Astrochenka, Esen Kızıldağ, Candeğer Kılınçer, Reşat Oğuz, Erol Mutlusoy ve Metin Durmuşoğlu temsil edecek.

Wallace affetmedi
NBA'de Portland, deplasmanda Philadelphia'yı 88-83 yendi. Wallace 29 sayı, 10 ribaundla günün kahramanı oldu. Diğer sonuçlar: G. State-Indiana: 97-102, Memphis-Clippers: 77-90, Charlotte-Minnesota: 92-97.

Şike davası sürüyor
Futbolda şike olaylarına adları karıştıkları iddia edilen isimler birer birer savcılıkta ifade veriyor. Bayramda Samet Aybaba ve Erdoğan Arıca, dün hakemler Ali Uluyol, Harun Yiğit, Ramazan Usta ve Sebahattin Bitirim ifade verdiler.

Real Portekiz'de
Şampiyonlar Ligi 2. Tur 4. maçları bu gece tamamlanacak. C Grubu'nda Porto-Real Madrid, Panathinaikos-S.Prag maçları oynanacak. D Grubu'nda ise Arsenal-Bayer Leverkusen, Deportivo-Juventus maçları yapılacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır