kapat
27.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Başak burcunda gerçekleşen Dolunay iş yaşamınıza ait konuların ve detay gerektiren çalışmaların gündemde olabileceğini belirtiyor. Yeni öneriler size farklı alternatifler sunabilir. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Başak burcunda gerçekleşen Dolunayın İkizlerde ilerleyen Satürnle oluşturacağı sert açı birebir ilişkilerinizde gerilim yaratabilir. Fakat Ayın pozitif etkisiyle yaratıcılığınız oldukça yüksek. Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi dengede tutmak zarar görmenizi engelleyecektir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün Başak burcunda gerçekleşen Dolunayın burcunuzdaki Satürnle oluşturduğu sert açı sizi ev ve aile yaşamınızda oluşabilecek bazı gerginliklere karşı uyarıyor. Bu durumun iş yaşamınızı olumsuz etkilememesi için sevdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün yakın çevreniz sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilir. Düzenli olmanızda ve başlattığıız girişimleri uygulama konusunda ısrarlı davranmanızda fayda var. Yakın akrabalarınızdan, komşularınızdan ve kardeşlerinizden yardım görebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kişisel kazancınız yeniden gözden geçirebilir ve yaptığınız yatırımları ve alışverişleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Özellikle borç alacak ilişkileri üzerinde durabileceğiniz bir gündesiniz. Paylaşımlarınız konusunda daha dikkatli davranmalısınız..


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Burcunuzda gerçekleşen Dolunay sizi her konuda hassas ve dışsal gelişmelere duyarlı kılıyor. Güvenlikle ilgili olaylar ve alım satım konuları gündeminizde olabilir. Girişim yapmak için motivasyonlarınızın olabileceği bugün fazlasıyla heyecanlı davranabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün zaman zaman aşırı duygusal davranışlar gösterebileceğiniz gözlenirken zihninizi fazlasıyla dağıtabilirsiniz. Kendinizi eksik hissettiğiniz alanlarda daha dikkatli davranmalısınız. Beklenmedik gelişmeler ruh halinizde düzensizlikler yaratabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Düşünceleriniz bir çok kişi ile paylaşma hissi duyabilir ,arkadaş çevrenizde destek bulabilirsiniz. Fakat Dolunayın Satürnle oluşturacağı sert açı zaman zaman fikirlerin ters düşmesinden kaynaklanan çatışmalar yaşayabileceğinizi belirtiyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Başak burcunda gerçekleşen Dolunay kendinizi toplumda gösterme isteğinizin ağır basabileceğine işaret ediyor.. Ayın burcunuzun yöneticisi Jüpitere yaptığı rahat açı sayesinde kendinize güveniniz ve girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kafanızdaki düşünceleri somut hale getirebileceğiniz verimli bir gün geçirebilirsiniz. Bununla birlikte yeni düşüncelere karşı daha esnek olmanızda fayda var. Zevklerinizi tatmin etmek ve arkadaşlarınızla buluşmak için geziler planlayabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bugün alacak verecekle ilgili konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan kârlı çıkabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Çalışma alanlarınızda isteklerinizi yumuşak bir otoriteyle kabul ettirebilirsiniz. Hukuksal işlemlerinizi yola koymak için uygun bir gündesiniz. Başak'ta gerçekleşen Dolunayın İkizlerdeki Satürnle sert açısı ikili ilişkilerinizde aşırı hassasiyet gösterebileceğinize işaret ediyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır