kapat
27.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Tekstil kotasına hayır
Başbakan Bülent Ecevit'in Washington ziyareti sonrası, Türkiye ile ABD arasındaki ticari ilişiklerin geliştirilmesi ve yatırımlarını arttırılması konusunda ilk somut adım atıldı. ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Alan Larson ve beraberindeki heyet dün Ankara'da pazarlık masasına oturdu.
Tüm Metin

  Emlakta son nokta
Gayrimenkullerin vergi değerini anormal oranlarda artıran gelişmeleri durduran yeni yasa tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Tasarıyla emlak vergisi uygulamasında görülen olumsuzluklarıın ortadan kaldırılması amaçlanırken, iki aşamalı uygulama gerçekleşecek.
Tüm Metin

  Fon, Tariş'e koyduğu 55 trilyonu geri istiyor
Tasarruf Sigorta Mevduatı Fonu (TMSF) 20 Şubat'ta eski sahiplerine iade edilen Tarişbank'taki yöneticilerini geri çekti. Böylece Tarişbank, hem sahiplik, hem de yönetim olarak tamamen 120 bin ortaklı tarım kooperatiflerine geri döndü. Ancak TMSF bankanın içine koyduğu 55 trilyonu reeskont faizi ile geri istedi.
Tüm Metin

  İhlas Finans'ta ödeme başladı
İhlas Finans, ilk etapta 5 bin 917 cari hesabın tamamını kapatacak. Tasfiye halindeki İhlas Finans bir yıl aradan sonra kademeli olarak mudilerine ödeme yapmaya başladı. İlk etapta vadesiz mevduat olarak değerlendirilen cari hesapları kapatma yoluna giden İhlas Finans, 19 bin 292 cari hesap sahibine...
Tüm Metin

  500 bin turisti duyan Çin'e koştu
Ne olduysa Çin'in Türkiye'yi 'Resmi Turistik Güzergâhı' seçmesinden sonra oldu. 2002'de Çin'den gelecek turist sayısının 500 bini bulacağı duyurulunca hummalı bir hazırlığa girişildi. Çinli turistlere iyi hizmet vermek için havaalanı görevlisi ve taksiciler Çince kurslarına başladı.
Tüm Metin

  Kafamıza vura vura ihracatı öğretiyorlar
Türkiye yatak pazarının yüzde 25'ine sahip İdaş yatakları yurtdışı pazarlarını keşfe çıktı. İdaş Genel Müdürü Mustafa İşeri, "Bakan Kemal Derviş doğru söylüyor, Türkiye ihracatla gol atacak, başka şansı yok. Ardı ardına yaşanan siyasi-ekonomik krizler 'başımıza vura vura' ihracat yapmayı öğretiyor" dedi.
Tüm Metin

  İktisat'ın tabloları yargı yolunda
Bankayla yaptığı müzayede sözleşmesi 17 Ocak'ta fesh edilen Antik AŞ, haksız ve keyfi biçimde müzayedeyi iptal ettiğini ileri sürerek Fon'a açtığı tazminat davasında 500 bin dolar istedi. İktisat Bankası koleksiyonun müzayedesine Kültür Bakanlığı el koymuş, eserler Topkapı Sarayı'nda muhafazaya alınmıştı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır