kapat
27.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Alpay sezonu kapattı

Aston Villa formasını giyen milli futbolcu, yanlış teşhis kurbanı oldu. Alpay, Dünya Kupası'na yetiştirilmeye çalışılacak

Atatürk haklıymış
İngiltere'nin Aston Villa takımında forma giyen milli futbolcu Alpay Özalan, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını açıkladı. Alpay, kendisine ait www.alpayozalan.com internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Atatürk boşuna, 'Beni Türk doktorlarına emanet ediniz' dememiş. İngiltere'de futbol konulu tıp, maalesef bizden çok ama çok geriymiş" dedi.

Türkiye'ye geliyorum
Alpay, "Aralık ayı başında bağlarımdaki zedelenme nedeniyle en az 2 ay sahalardan uzak kacağım açıklanmıştı. Milli maç sonrası İngiltere'ye döndüğümde, uygulanan tedavinin hiçbir faydası olmadığı ortaya çıktı ve tekrardan ameliyat olmam gerektiği söylendi. Ben de kendimi garantiye alarak Türk doktorlara ameliyat olmak istediğimi söyledim" ifadesini kullandı.

1 ayda hazırlanırım
Milli futbolcu, "Sezonu kapadım. Ameliyattan sonra finallere 1 ay kala hazırlanmaya başlayabileceğim. Hedefim Dünya Kupası finallerinde forma giyerek ülkemi en iyi şekilde temsil edebilmek. Aynı sakatlığı Türkiye'de yaşasam üzerimde terli formamla beni MR'a götürürler ve tedavi ederlerdi. Kim ne derse desin, Türkiye'de sporcu sağlığında tıp çok ileride" yorumunu yaptı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır