kapat
27.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Harika çocuk

G.Saray-G.Birliği maçında sağdan getirdiği toplarla Ali Sami Yen'i dolduranları büyüleyen Okan Koç, kendisini ellerinden kaçıran 3 Büyükler'e "Buradayım" mesajını verdi
G.Saray-G.Birliği maçında Mondragon'un Cafer'e yaptığı hareketten bile daha çok konuşuldu genç Okan. 5 yıl önce 14 yaşındayken 150 milyon liraya Alibeyköyspor'dan Çanakkale Dardanelspor'a transfer olan yıldız adayı, 16 yaşında Şenol Ustaömer döneminde ilk kez A takım formasını giydi. Defans oyuncusu olarak futbola başlayan Okan'ı Fuat Yaman, orta sahadan gole dönük eleman olarak kullandı. Bir anda büyük kulüplerin de dikkatini çeken 19 yaşındaki Okan, bu sezon ligin devre arasında 4.5 yıllık bir anlaşmayla G.Birliği'ne transfer oldu. 20 kez Genç Milli ve 1 kez Ümit Milli olan Okan Koç ilk 1.5 yıl için 300 milyar lira alacak.

Ali Sami Yen heyecanı
Okan, bir anda kamuoyunun gündemine orturmanın keyfini yaşıyor, "G.Birliği'ne geldiğime memnunum. Burada tecrübe kazanacağım. G.Birliği formasıyla daha 2.5 maç oynadım. Sağ kanatta zevk alarak oynuyorum. Son 3 sezonda resmi maçlardda 16 gol attım". G.Saray maçının kendisi için çok önemli olduğunu belirten genç futbolcu, "G.Saray maçında öleceğimi sandım. Acayip heyecanlandım. Ali Sami Yen'in atmosferi insanı büyülüyor. Sanki insanlar üzerime geliyor gibiydi. Ama bu duyguları oyunuma yansıtmadım" diye konuştu.

Sağolasın G.Birliği
G.Birliği'ne de övgüler yağdıran Okan, "G.Birliği bence Türkiye'nin altyapıya ve gençlere en çok önem veren kulübü. Birlikte çalıştığım tüm hocaların üzerimde emeği var. En beğendiğim futbolcu ise Real Madrid'li Luis Figo. Onun her yaptığı hareket beni büyülüyor" ifadesini kullandı.

Denizli istemedi
Mustafa Denizli, F.Bahçe Teknik Direktörü olarak görev yaparken basında çıkan, "Çanakkale Dardanelspor'lu Okan geliyor" haberlerini, "Listemde böyle bir oyuncu yok. Transfer etmeyeceğiz" diyerek yalanlamıştı.

OKAN İÇİN NE DEDİLER

Mehmet Cansun (G.Saray Başkanı): Geleceğin yıldızı
Onu transfer etmek istiyorduk. Ama bunu gerçekleştiremedik ve G.Birliği'ne kaptırdık. Geçen hafta da gördük ki Okan, yetenekli ve çok müthiş bir futbolcu. Geleceğin en önemli yıldızlarından biri olacak.

Şenol Ustaömer (Okan'ı keşfeden Hoca): Davala'dan iyi
Doğuştan futbolcu. Onu ilk kez A Takım'da 16 yaşındayken ben oynattım. Birebirde çok çabuk. Sağ kanatta Türkiye'nin en iyi adamı. Onu hep Ümit Davala'ya benzetirdim. Ama ondan da yetenekli. F.Bahçe ve Trabzon'a tavsiye ettim. Fener ilgilenmedi, Trabzon'un parası yoktu.

İlhan Cavcav (G.Birliği Başkanı): Tadına doyulmaz
Böyle yetenekli gençleri toplayarakTürk futboluna hizmet ediyoruz. Okan bizim gözdelerimizden biri. Yakın zamanda Milli Takım'ın ve Avrupa'nın yıldızlarından biri olacak. Artısı çok. Öncelikle beyefendi ve çok çalışıyor. Takım oyunundaki eksikliğini giderebilmesi için zamanı var. 1 yıl sonra tadına doyulmaz.

Hayri ÜLGEN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır