kapat
27.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Komando eğitimi Fener'e vız geldi

Werner Lorant'ın iki grup halinde yaptırdığı komando eğitimini hatırlatan idmanlarda futbolcular 'tık' demedi
Lorant takımın başına gelene kadar yeterince çalışmadığı ve güçsüz oldukları yönünde eleştirilen F.Bahçeli futbolcular dün yapılan kondisyon idmanında sınıfı geçti. Takımı 15'er kişilik iki gruba bölen Lorant, sabah 10.00'da ve 11.15'de komando eğitimin andıran iki çalışma yaptırdı. Futbolcular 6 bin 300 metrelik koşunun ardından, 30, 60, 90, 120 ve 150 metrelik tempolu koşularda da başarılı oldular. İkinci grupta yer alan yedek kaleciler Recep ve Oğuz dışında tüm futbolcular, ortaya koydukları performansla ne kadar güçlü olduklarını ortaya koydular.

Kadroda revizyon
Lorant'ın, takıma ilk geldiğinde yaptırdığı testleri Rize maçı sonrasında tekrarlayacağı bildirildi. Bu testlerde futbolculardan idman esnasında kan örnekleri alınacak ve durumlarına bakılacak. Bu arada Alman hocanın Rize maçında kaptan Ogün ile Serhat-Oktay ikilisinden birini yedeğe çekmesi bekleniyor.

F.Bahçe yönetimi Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanında yer alan Kenan Evren Lisesi'ni aldı. Lise binasının eğitim sezonunun sonunda yıkılacağı ve bu alana 3 bin araçlık otopark yapılacağı bildirildi. Buna karşılık F.Bahçe yönetimi Dereağzı'nda kulübe ait olan eski lunaparkın olduğu araziye okul yapıp, bu liseye tahsis edecek.

Yönetim tamam
Pazar günü tek aday olarak gireceği mali kongre öncesinde liste çalışmalarını sürdüren F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, altyapıda başarılı icraatlar gerçekleştiren yedek üye İlhan Ekşioğlu'nu asil üye olma konusunda ikna etti. F.Bahçeli Genç İşadamları Derneği üyesi Tahir Kıran'ın da diğer aday olacağı bildirildi. Böylece Uğur Dündar ve Hamdi Akın'ın yerleri doluyor. Ekşioğlu'ndan boşalacak yedek üyelik için de eski F.Bahçe Başkanı Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık'ın adı geçiyor.

Ferudun NİĞDELİOĞLU-Haydar PINARCI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır