kapat
27.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

14 yıllık spermle hamile kaldı

Almanya'nın Mainz Başkonsolosu Menter Şahinler'in eşi Mevhibe Şahinler eşinden 14 yıl önce alınan ve Fransa'da dondurulan spermle hamile kaldı
Türkiye'nin Almanya Mainz Başkonsolosu Menter Şahinler'in eşi Mevhibe Şahinler iki yıl önce evlendiği eşinden 14 yıl önce Fransa'da alınıp dondurulan spermle hamile kaldı. Başkonsolos Şahinler, yıllar önce Fransa'da görev yaparken, amansız bir hastalığa yakalanınca doktorlar ileride çocuk sahibi olabilmesi için spermlerini dondurmayı teklif etti. Alınan spermler, özel bir merkezde donduruldu.

YABANCILARI GEÇTİK
Daha sonra Almanya'da görev yapmaya başlayan Menter Şahinler, 2 yıl önce Mevhibe Hanım'la hayatını birleştirdi. Çocuk isteyen ancak normal yollarla çocuk sahibi olamayan çift, Alman doktorların 3 değişik operasyon uygulamasına rağmen hayallerini gerçekleştiremedi. Bunun üzerine Mevhibe Şahinler, Fransa'ya gidip kocasından 14 yıl önce alınarak dondurulan spermleri aldı. Sonra da İzmir Özel Ege Tüp Bebek Merkezi'ne başvurdu. Burada dondurulmuş spermlerle yapılan aşılama operasyonunun ardından Mevhibe Şahinler, hamile kaldı. 3 aylık hamile olar Mevhibe Hanım "Bir çok konuda özendiğimiz yabancılardan daha ileride olduğumuzu bir kez daha anladım. İkimiz de çok heyecanlıyız. Doktorlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

DOKTORLAR BU DOĞUMU BEKLİYOR
Mevhibe Şahinler sık sık İzmir Ege Tüp Bebek Merkezi'ne giderek ultrason cihazında karnındaki üç aylık bebeğini seyrediyor. Mevhibe Hanım'ın bebeği, ailesi kadar hastanenin doktorlarında da büyük heyecan yarattı.

Emine KANTARCI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır