kapat
27.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İhlas Finans'ta ödeme başladı

Bir yıl aradan sonra İhlas Finans'ta hesabı bulunan yatırımcılara yeşil ışık yandı.
İhlas Finans, ilk etapta 5 bin 917 cari hesabın tamamını kapatacak. Tasfiye halindeki İhlas Finans bir yıl aradan sonra kademeli olarak mudilerine ödeme yapmaya başladı. İlk etapta vadesiz mevduat olarak değerlendirilen cari hesapları kapatma yoluna giden İhlas Finans, 19 bin 292 cari hesap sahibine belirli oranlarda ödeme yapılacak. 5 bin 917 cari hesabın tamamını kapatacak olan İhlas Finans'ta ödemeler Şekerbank şubeleri kanalı ile gerçekleştirilecek.

İstanbul'daki cari hesap sahiplerine ise ödemeler, Şekerbank'taki bilgisayarların ödeme sistemine hazırlanamaması nedeniyle 4 Mart Pazartesi günü başlayacak. Çoğunluğu Almanya'da bulunan Avrupa'daki mudiler de alacaklarını vekalet verdikleri kişiler aracılığıyla tahsil edebilecekler. Kar-zarar katılım hesapları ödemelerine de, cari hesapların ödemesi tamamlandıktan sonra başlanacak. İhlas Finans'tan bu şekilde alacağı olan 147 bin kişi bulunuyor.

BDDK 10 Şubat 2001'de İhlas Finans'ın faaliyetlerinin durdurulmasına ve tasfiyesine karar vermişti. Özel finans kurumlarındaki hesaplar "mevduat güvencesi" kapsamında olmadığı için mudilere bugüne kadar herhangi bir ödeme yapılmamıştı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır