kapat
10.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kırmızı etin sabıkası tescilli

Aşırı kırmızı et tüketiminin kolon yolu kanserine yol açıtğı kesinleşti.
Boston'daki Tufts Üniversitesi'nin yaptığı bir araştırma, sık sık kırmızı et yiyen kişilerin, sindirim yolu kanserlerine yakalanma risklerinin yüksek olduğunu gösterdi. Özellikle bağırsak kanserlerinde beslenmenin önemi büyük. Kırmızı etin dışında sürekli yağlı ve lif oranının az olduğu besinler tüketmek de bağırsak kanserini körüklüyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır