kapat
10.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Cem ilk torununu kucağına alacak

İsmail Cem'e Brezilyalı gelini Andrea bir kız torun verdi. Cem'in 3 ay sonra da, kızı İpek Cem Taha'dan ikinci bir torunu olacak
İsmail Cem ve Elçin Cem'in ilk torunları 7 Şubat'ta Brezilya'da dünyaya geldi. Bir günlük babaanne Elçin Cem Ankara'dan bu müjdeyi verirken; "Hem de kızın adını Elçin Yasemin koymuşlar. Gelinim ısrarla benim adımı vermek istemiş" derken sevinçten uçuyordu. İsmail Cem'in, önce soğukkanlılığını bozmadığını ancak dede olduğunu öğrenince sesinin titrediğini söyleyen Elçin Cem: "Gelinimiz Andrea, bebeği, annesi ve Kerim'le bir hafta sonra İstanbul'a geliyor" dedi.

"Hala" olduğunu babasından duyan, İpek Cem Taha ise, "Babam hiçbir zaman sabahları telefon etmez; nerede olursa olsun akşam üzerleri beni arar. İlk defa sabah 9'da telefon edince 'Yoksa dede olduğunu mu söyleyeceksin?' diye bağırmışım. Babam da 'Evet, aynen öyle' dedi" sözleriyle duygularını anlattı.

Bir internet şirketinin kurucusu olan İpek Cem Taha da 3 ay sonra Cem'e ikinci torununu vermeye hazırlanıyor. Şirketinde Kerim Cem'in de ufak bir hisseyle ortak olduğu, Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği'nin 2. Başkanı olan İpek Cem, 3 ay sonra dünyaya gelecek olan bebeğinin cinsiyetini bir hafta sonra öğrenecek. Kerküklü eşi Shawn Taha gibi Aslan burcunun özelliklerini taşıyacak olan bebeği için bir süre işine ara vereceğini söyleyen İpek Cem şimdi hem müstakbel anne, hem de hala olmanın verdiği heyecanı yaşıyor.

Leyla UMAR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır