kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

147'de verecek hesap çok!

Sosyetenin yeni gözdesi Club 147'ye girmek herkesin harcı değil. "Kimsiniz, kimlerdensiniz?" açıklamanız gerek
Eğlence hayatında akıl almaz cinlik başlıklı haberi hatırlıyorsunuzdur. Bir grup yakışıklı erkek ve bir grup mini etekli kadının mekanı dolu ve popüler göstermek adına çalıştığını yazmıştık. Söz konusu işletme grubu ikinci mekanını da buldu. Şimdiki adres Zincirlikuyu'daki 147. 147'nin yerinde eskiden Havana daha eskiden de Nyx vardı.

En eski hali ise bir garajdı. Mekanın şimdiki hali bir garaja hiç benzemiyor. Ama kapıdaki insanların garaj bekçisinden pek farkı yok. Kapıda "Siz de kimsiniz? Referans olarak verebileceğiniz biri var mı" sorgusuna tutuluyorsunuz. Haliyle siniriniz bozuluyor. Gergin bir şekilde içeri girdiğinizde dekorasyon sizi rahatlatıyor. Köşelerden mor kadife perdeler sallanıyor, kenarlardan zincirler sarkıyor, girişi ise 16. Lui'nin avizeleri aydınlatıyor. Tamamen ayna ve ışıktan oluşan koridorlar ana mekana bağlanıyor. Ufak bir pist... Masalar ise 'şişe açtıran' müşterilere özel... Çünkü 147'de "Bir bardakla geceyi geçiren ucuz müşteriler ayakta durmaya mahkumdur" mantığı hüküm sürüyor. Herkes son derece şık.

147'nin içinde iki ayrı restoran var. Biri Chef's, diğeri suşileriyle ünlü Mori... Mori sayesinde 147'de gece boyunca hatta sabahın üçünde bile suşi yemeniz mümkün. Japonlar bizim sosyetenin suşiyi meze yaptığını görse herhalde oturup ağlardı. 147'nin pahalı bir mekan olduğunu ayrıca söylemeye gerek yok. Burası tam da çok parası olup da saçmak isteyenlere göre.

Adres: Büyükdere Cad. Fargo İş Merkezi No: 147 Zincirlikuyu. Tel: (0212) 213 01 36.

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır