kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Terazide bulunan Ayın konumu ikili ilişkilerinizde hareketlenme getiriyor. Ayın Marsla rahat açısı aşk ilişkilerinize dikkat çekiyor. Ortak çalışmalar için hevesli olabilirsiniz ama önce eşiniz ve ortağınızla fikir birliği içinde olmaya dikkat etmelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün çalıştığınız ortamda düzenlemeler yapmak isteyebilir, yeni düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz görülüyor.. Sorunlarınıza rahatça çözüm bulmanız mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kovadaki Uranüsün Terazideki Ayla rahat açısı yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir günde olduğunuzu belirtiyor. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilir ve aşkta kendinize olan güveninizi arttırabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün yöneticiniz Ayın Uranüsle olumlu açısı kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği ve değişimlere açık olacağınız bir günü belirtiyor.. Kendinizi sevdiklerinizin yanında rahat hissedebilir ve dostlarınızı evinize davet edebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü her türlü anlaşmayı yaparken dikkatli olun. Çalışma arkadaşlarınızla birçok konuda fikir birliğine varabilir ve birlikte kısa yolculuklar yapabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilir ve yatırımlarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Aşk konusundaki şansınız ve kısmetiniz sosyal yaşamınıza yön veriyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir ve aşk konusunda isteğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Burcunuzda bulunan Ayın konumu sizi oldukça duyarlı kılıyor. Ayın Uranüsle oluşturduğu açı aşk ilişkilerinizde olumlu değişimler olabileceğine işaret ediyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzun yöneticisi Marsın Ayla rahat açısı duygusal bakımdan kendinizi motive olmuş hissedebileceğiniz bir güne işaret ediyor. Yaratıcı düşüncelerinizle ilgilenmek kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.. İlişkilerinizi yoluna koyabileceğiniz gözleniyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Katılabileceğiniz arkadaş toplantıları ve grup çalışmalarında yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve arabuluculuk yapabilirsiniz. Mesleki konularda ilerleme kaydedebileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempoda çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Maddi konularda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerinden yaralanabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ayın rahat açı yapacağı bugün kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve yabancı konulara bakış açınızı geliştirmek için fırsatlar bulabileceğiniz gözleniyor. Yeni konular ve kültürlerle yakından ilgilenebilir eğitim amaçlı yolculuklar planlayabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Kendinizi duygusal bakımdan gerilimli hissedebileceğiniz bir gün. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle paylaşımlarınız konusunda anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır