kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yaş 70 ama iş bitmemiş
F.Bahçe, A.Gücü maçını yenilgiyle kapatmış, lider G.Saray'la aradaki puan farkı 9 olmuştu. Sarı-lacivertli futbolcular, son haftayı öylesine endişeyle geçirmişti ki Lorant, yöneticilerle yaptığı toplantıda, "Oyuncularımı kendilerine getirmeye çalışıyorum. Bu maçta patlama yapacağımıza inanıyorum" diyordu.
Tüm Metin

  Rapajc'i silmedim
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant Kocaeli karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Oyuna çok iyi başladık. Sürekli baskı yaptık ve istediğimiz gollere kavuştuk. Andersson ve Uche hep eleştiriliyordu. Fakat ikisi de süper oynadı ve gol attı. Hep söyledim. Benim için futbolcunun yaşı değil, sahada yaptığı...
Tüm Metin

  Simao'dan siftah
Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, önceki gün sözleşme yapılan Simao'yu ilk 11'de sahaya sürdü. Brezilyalı yıldız, imza sonrası çıktığı ilk idmanda gösterdiği performansla ilk günden formayı kaptı. Geçen haftaki A.Gücü maçında F.Bahçe formasıyla tanışan Fatih Akyel de dün Şükrü Saracoğlu'nda ...
Tüm Metin

  Nihat sağolsun
Beşiktaş'ta futbolculara Samsunspor maçı öncesi prim dopingi. Siyah-beyazlı yönetim Nihat için Real Sociedad'ın ödediği 1 milyon 250 bin $'lık transfer taksidini dün futbolculara dağıttı. Futbolcuların geçmiş dönemden kalan transfer alacakları ve maç primlerinin tamamına yakını bu parayla ödendi.
Tüm Metin

  Khlestov'a milli görev
Teknik direktör Oleg Romantsev, Rusya'nın 13 Şubat'ta İrlanda ile Dublin'de oynayacağı maçın kadrosunda Khlestov'a da yer verdi. Siyah-beyazlılar bugün Samsunspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını dün tamamladılar ve kampa girdiler. Yeni transfer Marinho da bugün ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek.
Tüm Metin

  Kupa bizim olacak
Trabzonspor'un Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Kürşat, ilk şampiyonluğunu bordo-mavili forma ile yaşamaya geldiğini söyledi. İşte Kürşat'ın iddialı açıklamaları: Türkiye Kupası'nı biz alacağız. Çeyrek finaldeki rakibimiz Denizlispor çok iyi futbol oynayan bir ekip. Ancak biz de kötü sonuçların şokunu atlattık.
Tüm Metin

  Bensiz olur mu?
G.Saray, Kolombiyalı Jersson Gonzalez'le sözleşme imzaladı. Kaleci Mondragon'un tavsiyesiyle alınan Gonzalez, sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı kulübe kiralandı. Basın önünde yapılan imza töreninde önce futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak, idareci Mete Razlıklı, kaleci Mondragon ve Gonzalez hazır bulundu.
Tüm Metin

  Transfer ustası Cavcav
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, transfer işlerinde ne kadar usta olduğunu bir kez daha gösterdi. Özellikle Afrika pazarından ucuza aldığı futbolcuları büyük paralara satarak Gençlerbirliği'ne mali açıdan sıkıntı yaşatmayan Cavcav, yine çok kârlı bir iş yaptı. Gençlerbirliği Başkanı, önce Malili forvet...
Tüm Metin

  Potada şenlik
Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Efes Pilsen ve Ülkerspor, haftayı altın değerinde galibiyetlerle kapatarak 2.Tur'a adım attılar. Efes, ölüm-kalım maçında İspanya'da Malaga'yı mağlup ederek Sırat Köprüsü'nden geçti. Eğer lacivert-beyazlılar, bu karşılaşmayı kaybetselerdi turu geçmeleri mucizelere bağlı kalacaktı.
Tüm Metin

  Anna Kournikova yolu yarıladı
Tokyo'da devam eden Pan Pacific Bayanlar Tenis Turnuvası'nda yarı finalistler belirlendi. Kariyerinde tekler turnuvası birinciliği olmayan Rus Anna Kournikova, Lüksemburglu Anne Kremer'i 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Kournikova'nın yarı finaldeki rakibi Monica Seles olacak.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır