kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  İşte üniversite mezunu jigolo
Emirhan 4 yıldır jigololuk yapıyor. Konya Selçuk Üniversitesi'nden mezun ve ailesi para karşılığı kadınlarla yattığını bilmiyor. Annesi onun bir gece kulübünde hesap işlerine baktığını sanıyor. Emirhan, gecede 100 dolar kazandığını söylüyor. Ancak müşterilerine maliyeti 300 dolar; farkı organizasyonu yapan kişi alıyor.
Tüm Metin

  Memoli'nin evi yol geçen hanı
Duyduk ki, Memet Ali Alabora'nın evi, Memoli'nin evinden hiç de farklı değil. Sürekli girenler, çıkanlar... Hep bir olay, karmaşa. Bir fark var ama: Memoli herkesi kapıdan bacadan gönderip 'Oh' çekerken, Alabora kimse gitmesin diye çırpınıyor. Memoli beş yıldır bu cümle alem içinde yaşıyormuş.
Tüm Metin

  18'inden büyükler giremez
Gece aleminin pek çok durağında 18 yaş altındakilere kapılar kapalıdır. Kapıdan şans eseri geçilse bile güvenlik kontrollerinde yakayı sıyırmak pek mümkün olmaz. İşte haberimiz, henüz bu limite girmeyen gençler için. "18 yaşından küçükler"in alınmadığı barlara, gece kulüplerine inat düzenlenen bir parti var artık.
Tüm Metin

  Ne kürk ne de mücevher ister
Ortağı olduğu Cafe Rouge'la iş kadınlığına soyunan Ece Erken'e bugünlerde en çok sorulan soru "Cafeye ne zaman geleceksin?" miş. Biz de onu telefonda soru yağmuruna tuttuk. Kapıları açtırmak için adınızı kullandınız mı? Gördüklerinde adıma gerek kalmıyor. Bugüne kadar yediğiniz en güzel yemek? Annemin makarnası için ölürüm.
Tüm Metin

  Top model kalmadı çıtırlardan verelim!
Neşe Erberk'in yeni "sarı kızı" Begüm Kütük, Emine Ün'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Ün, Erberk'le yaşadığı kavga sonucu ajansı terk etmişti. Erberk de yeni bir sarışın çıkarmakta gecikmedi ve Begüm'ü buldu. Halef ve selefin katalog bilgileri de neredeyse aynı. Emine'nin ölçüleri 90-61-90, Begüm'ün ise 90-61-91.
Tüm Metin

  Komşu, Zülfü Livaneli okuyor
Zülfü Livaneli, Yunanistan'da 80'li yıllardan bu yana kariyer yapan ilk Türk bestecisiydi. Yunan kamuoyu, son iki yıldır Livaneli'yi başka yönleriyle de tanıyor, hatta benimsiyor. Kadim dostlarının yazarlığını da keşfeden Atinalılar, sanatçının kitaplarına merak sardı. Livaneli de "Engereğin Gözündeki Kamaşma" kitabından...
Tüm Metin

  Top modellerin iç dünyası!
Türkiye'nin en ünlü mankenleri, Harper's Bazaar dergisinin Şubat sayısı için ilk kez kendi iç çamaşırlarıyla poz verdi. Gerek fizikleri, gerek sansasyonel aşk hayatları nedeniyle gündemden hiç düşmeyen Aysun Kayacı, Tuba Ünsal, Güzide Duran, Selin Toktay ve Cansu Dere'nin yer aldığı...
Tüm Metin

  Ölümü unuttu 2004'ü bekliyor
85 yaşındaki aktörün hayatını anlatan üçüncü kitap "My Stroke of Luck"da, Douglas hiç bilinmeyen bir anısına yer verdi. 1995 yılında felç geçirenDouglas, o günlerde intiharı bile düşündüğünü anlatıyor.
Tüm Metin

  Eğlence gecesi çek-yatta bitti
Şovmen Beyaz'la yaşadığı ve ayrılıkla noktalanan birlikteliğinin ardından güzel manken Çağla Şıkel, tüm çapkınların rüyalarını süslüyordu. Herkes de merak ediyordu, "Acaba Çağla'nın yeni sevgilisi kim olacak?" diye... 19 Aralık Cumartesi gecesi 147 adlı gece kulübünde eğlenenler, bir ölçüde meraklarını giderdiler.
Tüm Metin

  Lopez'in başı seks kasetiyle belada
Grup geceyi 147'de tamamlamadı. Otomobillere binildi ve birkaç kulüp daha dolaşıldı. Son durak için ise ortak bir dostlarının evi seçildi. Şimdi, Çağla Şıkel ile birlikte olmak için can atan bu tekstilcinin, dost çevresine o geceyi "Evet, aramızda bir yakınlaşma oldu. Ama, sandığınız gibi değil.
Tüm Metin

  Uma setlerde, Ethan parkta
2 yaşında, Maya Ray isimli bir kız çocukları bulunan çift, kızlarının bakımı konusunda sorun yaşamıyorlar. Uma, film setlerinde çalışırken, şu sıralar film çevirmeyen Ethan Hawke, kızlarının bakımını üstleniyor. Geçtiğimiz günlerde Ethan ve kızı New York'taki Union Square parkta oynarken görüntülendi.
Tüm Metin

  Tiyatro sahnesi mi 'aç-aç' gösterisi mi
Nazım Hikmet'in şiirlerini sahneye uyarlayan ve tek kişilik oyunlarıyla tanınan Genco Erkal, Dostlar Tiyatrosu çizgisinden çok farklı bir oyun olan "Yarışma"yı sahneleyince bir anda tartışma başlattı. Tartışmanın odağı ise, daha önce aşklarıyla, verdiği erotik pozlarla basında yer alan...
Tüm Metin

  İbo'nun sözleri İzel'i döndürdü
16 yıldır müzik piyasasının içinde olan İzel'i tanıyanlar bilirler. Pişmemiş spagetti kadar kolay kırılır. Onun içinde bulunduğu camianın insanı olmadığını on dakika konuşsanız anlarsınız. Kendi hakkında çıkan bütün dedikodulardan en son onun haberi olur. Ne zaman dolup, patlayacağını merak ediyorduk ki...
Tüm Metin

  Etekle gördü aşık oldu!
Düğün resimlerinde çarpık bir çifte benziyorlar... Damadın üzerinde kolsuz bir kadın bluzu ve etek var. Tırnakları ojeli... Gelinin üzerinde düz bir elbise var. Holmes çifti, nasıl göründüklerini umursamıyorlar. Onlar bu şekilde mutlular. Graham Holmes 40 yaşında ve kadın kıyafetleri giymekten hoşlanıyor.
Tüm Metin

  Çarpsak, çarpsak şimdi kimi çarpsak
Son derece şık giyimli bir adam, genç-güzel ve adeta manken görünümlü bir kadınla en tanınmış giyim markalarından birinin İstanbul Akmerkez'deki mağazasına gider. Adam, "Pretty Woman" filmindeki Richard Gere kadar yakışıklı olmasa da, rahat tavırları ve sakin görünümüyle çok zengin olduğunu belli eder.
Tüm Metin

  Hem öğretmen hem arkadaşız
İlkokul ya da ortaokul sıralarında yanağını öpüp, boynuna sarıldığımız ya da sinirlendirip kulağımızı hafifçe çeken, bize bağıran hocaları üniversitelerde bulmak zor. Tam tersine amfide ders anlatır anlatmaz odasına çekilen hocaların kapısını çalmak cesaret istiyor.
Tüm Metin

  Gölcük
Bu Gölcük, adını deprem ile andığımız Gölcük değil. Bolu'nun hemen yanı başındaki Aladağlar'ın eteğinde bir huzur beldesi. Bolu gibi, çevresinde bu kadar çok göl olan bir başka il var mı ülkemizde? Yedigöller, Abant Gölü, Gölcük, Sünnet Gölü, Efteni Gölü, Karagöl, Çubuk Gölü, Karamurat Gölü, Gölköy ve Hasanlar baraj gölleri.
Tüm Metin

  147'de verecek hesap çok!
Eğlence hayatında akıl almaz cinlik başlıklı haberi hatırlıyorsunuzdur. Bir grup yakışıklı erkek ve bir grup mini etekli kadının mekanı dolu ve popüler göstermek adına çalıştığını yazmıştık. Söz konusu işletme grubu ikinci mekanını da buldu. Şimdiki adres Zincirlikuyu'daki 147. 147'nin yerinde eskiden Havana daha eskiden de Nyx vardı.
Tüm Metin

  Başarı samimiyet ve özen ister
Onu "Gülşen Abi"yle tanıdık. "İki Kadın"da fahişeye tecavüz eden bakan rolünü çekinmeden oynarken, "Masumiyet"teki Bekir rolüyle seyirciyi adeta büyülemişti. "Harem Suare"de Abdülhamit rolünün ona teklif edilmesine kimse şaşırmadı. Bir kariyeri yarıda bırakıp yeniden başlayacak kadar cesurdu.
Tüm Metin

  Maçka'da İtalyan esintisi
Dünya üzerinde pek çok kadının o yıl ne giyeceğini karar veren güçlü iki marka, Armani ve Gucci. Aksesuvardan içgiyime kadar pek çok kadının ve erkeğin o yıl içinde ne giyeceğine bu iki dev marka karar veriyor. İstanbul Maçka'daki İtalyan mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan...
Tüm Metin

  Kıyafeti seçiyorsunuz sizi aynalar giydiriyor
Minimalist çizgisiyle moda dünyasında saygın bir yere sahip olan Prada, her geçen gün yaptığı ataklarla adından sıkça sözettirir oldu. İtalyan asıllı markanın sahibi Miuccia Prada bu atılımlara fikir anneliği yapıyor. Uzmanlar bu kadının genlerinde modacılık olduğu görüşünde hemfikir.
Tüm Metin

  ŞAFAK KARAMAN
Tutundu bile...
Duygu Asena yine kalın konuştu. Biz erkekleri "maymun" etti. Benim demem o ki... Ben anlamam toptan tüfekten, Ben anlamam taştan yürekten, Ben anlamam akıntıya kürekten, Bunları boş ver ne haber aşktan? Sormak istiyorum. Sayın Asena "ne haber aşktan?" Okuduğunuz dörtlük, güzel...
Tüm Metin

  DR. NİLGÜN GEDİKOĞLU
Manolya mısınız böcekkapan mı?
Kimi insan vardır, manolya gibidir; o denli kırılgandır ki, koklanınca solan manolya gibi en küçük şeyden kırılır. Kimisi vardır, kaktüs gibidir, doğal hali dikenlidir. Tabii ara kategoriler de var; dayanıklı karanfil ve öldürücü böcekkapan gibi. Kırılganlık ve kırıcılık... İşte testiniz; test edin kendinizi keşfedin!
Tüm Metin

  NEBİL ÖZGENTÜRK
Kırca dört saatte nasıl Nebil oldu?
Konu "Bir Yudum İnsan" olunca Levent Kırca yine yaptı yapacağını! Bi güzel makyaj odasına daldı, Nebil Özgentürk ve Aziz Nesin oluverdi. Levent Kırca'nın kimlikler galerisinde gezintiye çıkmak, o "galeri"nin atölyesinde birkaç saat kalmak, işin büyüsüne tanık olmak... Evet.. Doğrusu kaç zamandır merak ediyordum..
Tüm Metin

  TEOMAN ÜNAL
Macellan ve diğerleri
İskoçya'nın kuzeyinde, sarp dağları kesen Drumochter geçidini aştığınız zaman, önünüze cennet gibi bir vadi serilir. Şansınız varsa, hafif bir yağmur yağmıştır ve bulutların arasından kendisini bütün görkemi ile gösteren bir, hatta bazen iki gökkuşağı görürsünüz. Bu vadi Spey nehrinin vadisidir.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır