kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Gazeteci öldürüldü mü?
Pakistan'da kaçırılan Amerikalı gazetecinin öldürüldüğü öne sürülüyor. Pakistanlı esirlerin serbest bırakılmasını isteyen İslamcı teröristler tarafından kaçırılan Daniel Pearl'ün ölüp ölmediği konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak CNN'e geçilen bir eĞmail'de Pearl'ün öldürüldüğü iddia ediliyor.
Tüm Metin

  Saddam'a son uyarı
Amerika Başkanı George W. Bush'la yaptığı birebir görüşme sonunda yurda dönüşte "Irak lideri Saddam Hüseyin'e bir mektup göndereceğim" diyen Başbakan Bülent Ecevit dün bu mektubu onayladı. Dışişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan mektup taslağı, öğle saatlerinde Bakanlık Müsteşarı Büyükelçi Uğur Ziyal tarafından Ecevit'e iletildi.
Tüm Metin

  Ladin iki TV'yi birbirine düşürdü
2 yıldan bu yana ortak yayın anlaşması olan iki TV kuruluşu, CNN dün Ladin'in Ekim ayında yapılmış bir röportajını yayınlayınca birbirine düşman oldu. El Cezire, Kabil muhabirinin yaptığı ropörtajı "haber değeri olmadığı" için yayına vermemişti. Katar televizyonu, Ladin'in muhabirin sorularını dinlemeyip...
Tüm Metin

  Striptizci Başkan halkı bıktırdı
Amerika'nın Colorado eyaletine bağlı Georgetown kasabasına belediye başkanı seçilen eski striptiz yıldızının başı dertte. 37 yaşındaki Koleen Brooks, başkanlık için adaylığını koyduğunda 'değişim vaatleri' sayesinde büyük destek görmüştü. Ancak göreve geldikten sonra işler değişti. Yıllarca barlarda striptiz yapan Brooks...
Tüm Metin

  Kuveyt'te rafineri kül oldu
Perşembe gecesi başlayan petrol sızıntısı fark edilmedi ve dün sabah meydana gelen bir kıvılcım rafineri depolarının havaya uçmasına neden oldu. Alevler kısa sürede enerji merkezine ve tankerlere sıçradı. Tesinin yarısı küle döndü. İtfaiyenin bölgeye gelmesinden sonra 4 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı belirlendi.
Tüm Metin

  Oğluna leğenden bir sal yaptı!
Başkent sokaklarındaki su seviyesi yer yer 6 metreyi aştı. 300 bin kişinin evlerini terk etmek zorunda kaldığı söyleniyor. Halk, tahta ve bambulardan yapılan sallarla göle dönen sokakları geçerek güvenli bölgelere ulaşmaya çalışıyor. Binlerce kişi cami, kilise, hatta mezarlıklara sığındı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Afganistan'da Taliban rejimine 5 yıl boyunca kafa tutan, ancak geçen hafta yaşlılık yüzünden ölen Kabil hayvanat bahçesinin simgesi aslan Marjan'ın yerini doldurmak için Kanadalılar ilk adımı attı. Toronto kentindeki Northwod Çiftliği'nde yaşayan 18 aylık 2 aslan Kabil'e gönderiliyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır