kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Etekle gördü aşık oldu!

40 yaşındaki Graham Holmes'u gören herkes eşcinsel zannediyordu. Oysa Kim, onun bu 'farklı' haline gönlünü kaptırdı
Düğün resimlerinde çarpık bir çifte benziyorlar... Damadın üzerinde kolsuz bir kadın bluzu ve etek var. Tırnakları ojeli... Gelinin üzerinde düz bir elbise var. Holmes çifti, nasıl göründüklerini umursamıyorlar. Onlar bu şekilde mutlular.

Graham Holmes 40 yaşında ve kadın kıyafetleri giymekten hoşlanıyor. "Çünkü böyle rahat ediyorum" diyor. Eşcinsellik değil, onun yaşadığı, sadece farklı bir seçim. Karısı Kim, onu ilk kez 4 sene önce, Karayib sahillerinde tatilde gördüğünde Graham'ın üzerinde mini etek varmış. Kim, "Kesinlikle garipsemedim, onun tercihine saygı duydum. Bir de kendisiyle bu kadar barışık olması ve tercihini kimseyi önemsemeyerek yaşaması bende hayranlık uyandırdı" diyor.

SÜTUN GİBİ!
2 sene önce evlenen çift, çok mutlu. En büyük zevkleri, Graham için alışveriş yapmak. 44 beden giyen Graham, "Benim yaşımda kadınlar nasıl giyiniyorlarsa, ben de öyle giyiniyorum" diyor. En sevdiği giysi, mini etek. Çünkü sütun gibi bacakları var. Karısı Kim, Graham'ın bacaklarına hayran ve ona mini eteğin çok yakıştığını söylüyor.

Kim'den önce bir kez daha evlenen ama mutluluğu bulamadığı için boşanan Graham, eşcinsel olmadığını vurguluyor: "Ben kadınlardan hoşlanıyorum. Eşcinsel değilim. Ama karşı cins gibi giyinmekten keyif alıyorum. Etek giymek çok daha rahat" diyor.

İŞTE DE BÖYLE
Özel bir şirkette çalışan Graham Holmes, işe de kadın kıyafetleriyle gidiyor. İlk başlarda erkek gibi giyinen ama mutsuz olan Graham, en sonunda patronuna meseleyi açmış. Patronu, bu tercihini saygıyla karşılamış. "Artık çok daha verimli çalışıyorum. İş arkadaşlarım da saygı gösteriyorlar" diyor Graham. Kim ve Graham Holmes çifti, artık çevre tarafından böyle kabul edildiler.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır