kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Eğlence gecesi çek-yatta bitti

Çağla Şıkel ile kendisini şoförüyle havaalanından aldıran tekstilcinin İstanbul'daki eğlence gecesi, bir arkadaşlarının evinde son buldu
Şovmen Beyaz'la yaşadığı ve ayrılıkla noktalanan birlikteliğinin ardından güzel manken Çağla Şıkel, tüm çapkınların rüyalarını süslüyordu. Herkes de merak ediyordu, "Acaba Çağla'nın yeni sevgilisi kim olacak?" diye... 19 Aralık Cumartesi gecesi 147 adlı gece kulübünde eğlenenler, bir ölçüde meraklarını giderdiler. Çağla Şıkel, spor ama şık bir kıyafetle eğleniyordu... Bir grup arkadaşı ve yeni sevgili adayıyla. 30 yaşlarındaki tekstilci sevgili adayı, Çağla'yı havaalanından şoförüyle aldırmıştı o akşam ve direkt 147'ye getirtmişti.

İçerideki tüm masalarda olduğu gibi Çağla'nın masasında da şişesi 500 milyonluk viskiler açılmıştı... Güzel manken sevgili adayının dizi dibindeydi ve bir yandan garsonların getirdiği suşi mönüsünden gecenin 01.00'inde sipariş veriyorlar diğer yandan da kadeh tokuşturuyorlardı.

AYRI YATAKLARDA
Gece boyunca birbirini daha yakından tanımaya çalışan ikilinin arasındaki sıcaklık da o gece aynı mekanda eğlenenlerin dikkatinden kaçmıyordu. Grup geceyi 147'de tamamlamadı. Otomobillere binildi ve birkaç kulüp daha dolaşıldı. Son durak için ise ortak bir dostlarının evi seçildi. Şimdi, Çağla Şıkel ile birlikte olmak için can atan bu tekstilcinin, dost çevresine o geceyi "Evet, aramızda bir yakınlaşma oldu. Ama, sandığınız gibi değil. Geceyi ayrı yataklarda geçirdik. Çağla salondaki çek-yatta uyudu" diye anlattığı konuşuluyor. Gecede gözlerden kaçmayan bir başka olay ise hayli ilginçti. Saat 02.00 sularında Çağla, unutamadığı sevgilisi Beyaz'ı aradı. Hiç ummadığı kadar soğuk geçen telefon görüşmesinden sonra Çağla'nın yüzü uzunca bir süre gülmedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır