kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Top model kalmadı çıtırlardan verelim!

Tanınmış mankenlerini bir bir kaybeden Neşe Erberk yeni yüzler buldu. Fakat sonuç pek Erberk'in beklediği gibi olmadı. Çünkü çıtır mankenler kendi isimlerinden çok, giden ablalarına olan benzerlikleriyle göze girdi

Emine'nin yerine Begüm Kütük
Neşe Erberk'in yeni "sarı kızı" Begüm Kütük, Emine Ün'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Ün, Erberk'le yaşadığı kavga sonucu ajansı terk etmişti. Erberk de yeni bir sarışın çıkarmakta gecikmedi ve Begüm'ü buldu. Halef ve selefin katalog bilgileri de neredeyse aynı. Emine'nin ölçüleri 90-61-90, Begüm'ün ise 90-61-91. Emine'nin Begüm'e göre artı tarafı yaşına göre basen bölgesindeki bir santimlik avantajı. Ama Begüm de Emine'ye 1.78'lik boyu ile 8 santim fark atıyor.

Yüksel'in yedeği Eda Özerman
Çağla Şıkel'in "büyük" başarılarından sonra Türk insanı melez görünümlü güzelleri sevmeye başladı. Çağla'nın ardından yine esmer güzeli Yüksel Ak da büyük sükse yaptı. Şimdi sıradaki isim Eda Özerkan... Özellikle Yüksel Ak'a benzerliğiyle dikkat çeken Eda, henüz 18 yaşında. Neşe Erberk onun sayesinde ajansındaki çikolata renkli güzel eksikliğini kolay dolduracak. Eda'nın boyu 1.76, ölçüleri ise 88-56-88. Resim yapmayı çok seviyor ve ileride grafiker olmak istiyor. Mankenlik Eda için ikinci sırada geliyor. Eda, patronu Neşe Erberk'i kendine örnek alıyor.

Çağla'nın Türkçesi Şebnem'den iyi
Son dönemde Türkçe'yi en çok katleden manken Almanya doğumlu Şebnem Scheffer... Çağla'yı ilk görenler ikinci bir Şebnem geliyor zannetti. Meğer benzerlikleri yanlızca görüntüdeymiş. Keza, Çağla Kubat podyum dünyasının en eğitimli mankeni olmaya aday. İtalyan lisesinden sonra, İTÜ Makine Mühendisliği'ni bitirmiş. Boyu 1.80 ve lisanslı rüzgar sörfçüsü. Çağla'nın en büyük düşü haber spikeri olabilmek.

Arzu yoksa Gülşah Hoşcan var!
Gülşah Hoşcan aynen fotoğrafta göründüğü gibi sert ve mert bir kız. Güzellik, şan, şöhret umrunda bile değil. 20 yaşında ve başına buyruk bir karaktere sahip. Üstelik birçok manken adayının tersine bol para kazanıp bolluk içinde yüzmek gibi hayalleri de yok. Bu sektörden beklediği geçinebileceği kadar para kazanmak. Bu yönüyle takdir ettiğimiz kocaman yeşil gözleri ile çevresini büyüleyen Gülşah Hoşcan, mevcut mankenler içinde Arzu Yanardağ'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Gülşah yavaş yavaş sektörde adını da duyurmaya başladı, en son BBG Tarık'ın klibinde rol aldı. Boyu 1.78, ölçüleri ise 90-61-91.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır