kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

18'inden büyükler giremez

Maslak Park Orman'da düzenlenen partilere giriş için yaş sınırı var. Ama bu kez 18'ini geçmemiş olanlar aranıyor. Mithat Can ve Athena'nın Göhkhan'ı çalıyor, gençlik eğleniyor
Gece aleminin pek çok durağında 18 yaş altındakilere kapılar kapalıdır. Kapıdan şans eseri geçilse bile güvenlik kontrollerinde yakayı sıyırmak pek mümkün olmaz. İşte haberimiz, henüz bu limite girmeyen gençler için. "18 yaşından küçükler"in alınmadığı barlara, gece kulüplerine inat düzenlenen bir parti var artık. FG Radyo'nun organizasyonunda, Maslak Park Orman'da her cumartesi günü düzenlenen partilere 18 yaşından büyükler giremiyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan partileri yerinde izlemek için olay mahaline gittik. 1500 kişiyi alması beklenen parti alanında, belki de hava muhalefeti nedeniye 100 kişi zor bir araya gelmişti. Partinin '18 yaş üst'lerinden farkı, gece değil gündüz yapılmasıydı; ve parti saat 13.00'te başladı. Gani gani içki satılan stantların yerini de kola ya da çay, kahve satan stantlar almıştı. Sigara satışı da yoktu. Gençler bir tek coca cola ile yetindi. Açıkçası durumdan pek de memnun değillerdi. Belki de tenhalığın nedeni buydu!

MİTHAT CAN CANLANAMADI
DJ kabininde Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can'ı gören genç kızlar dans için kendilerini piste atıyordu. Sorduk soruşturduk çoğunluk İstek, Alman, Avusturya ve Üsküdar Amerikan lisesinden gelmiş. Partiyi okullarında asılan broşürlerden duymuşlar. 10'ar milyon lira ödeyip biletlerini almışlar.

Bugüne kadar daha büyük kalabalıklara çalan Mithat Can, 100 kişiyi karşısında görünce başlangıçta biraz yadırgadı. Ama sonra mevcut kalabalığın coşkusuna o da ayak uydurdu. Sürekli sis verilerek ambians korunmaya çalışıldı. Bir ara perdeler kapatıldı ve ortam karartıldı. Gençler kendilerini yaş sınırı yüzünden giremedikleri gece yarısı partilerinde gibi hissettiler.

Mithat Can'ın performansı 16:30'a kadar sürdü. Sonra sahneye çıkan G Point, yani gençlerin çok sevdiği Athena grubunun Gökhan'ı kalabalığı 18:00'e kadar eğlendirdi.

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır