kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İşte üniversite mezunu jigolo

Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nilüfer Narlı'nın gündeme getirdiği üniversiteli jigololardan biri 'meslek'teki çirkinlikleri anlattı
Emirhan 4 yıldır jigololuk yapıyor. Konya Selçuk Üniversitesi'nden mezun ve ailesi para karşılığı kadınlarla yattığını bilmiyor. Annesi onun bir gece kulübünde hesap işlerine baktığını sanıyor. Emirhan, gecede 100 dolar kazandığını söylüyor. Ancak müşterilerine maliyeti 300 dolar; farkı organizasyonu yapan kişi alıyor. Müşterileri 17 ile 50 yaş arasında değişiyor. Ailesine kızıp bekaretini vermek için kendisini arayan 18 yaşındaki kızı unutamıyor: "Çok tedirgindi. Konuştuk, itiraf etti. 'Ben yapamam' dedim ve bütün gece ağladım. Bu ne acayip bir dünya."

Sosyetenin ağdalı seks partisinden zor kaçtım
Üniversiteli olmanın ona ekstra bir puan, meslekte ayrıcalık sağlamadığına inanıyor Emirhan. Üniversiteli jigolo, anlatmaya devam ediyor: "Bir keresinde de sosyeteden çok tanınmış orta yaşlı bir bayan müşterim çılgın bir partinin ardından kendisine ağda yapmamı istemişti. 'Yapamam' dedikçe ısrar etti. Bütün düzeneği de hazırlamıştı. Sıcak su, içinde kavuniçi renkli bir kap... Gömleğimi giydim, çıktım. Organizasyonu yapan kişi çok kızdı. Durumu anlattım, tabii ki inandıramadım."

Sevişirken bazı yerli yıldızları hayal ederim
Emirhan hastalıktan da korktuğunu, ancak arada prezervatif kullanmayı ihmal ettiğini de ekliyor. "Her hafta muayeneye gidiyorum. Ayda bir AIDS dahil bütün testleri yaptırıyorum" diyor. Bazı partilerde ev sahibinin, kendisini şeker gibi ikram ettiğini söylüyor Emirhan: "Sen de çok beğenmiş, istiyormuş gibi yaparsın. Çok çirkin ve yaşlı biri çıktığında ise en geçerli taktik ünlü bir film yıldızını düşlemektir. Benim genelde tercihim yerli yıldızlar."

Bir de üstüne ailem 'evlen' diye tutturdu
Genç adam kız arkadaşının da olmadığını söylüyor: "Birkaç kez denedim bir ilişkiyi yürütmeyi, ancak vücudumdaki izleri açıklayamadım. Aldattığımı sanıyorlar ve bitiyor. Bu arada ailem de "Evlen artık oğlum" diye tutturdu." Bir kez de müşterisine aşık olduğunu itiraf ediyor... "Orta yaşlıydı. Fena aşık oldum. İlk zamanlarda onun da bana ilgi duyduğunu sandım. Yanılmışım, yıkıldım. Ve anladım ki bu meslekte bize en uzak şey AŞK..."

Yerli dizi izliyoruz şaşırtan müşteri
Kapıdan girer girmez üzerime atlayan da var, rakı sofrası kurup uzun uzun dertleştikten sonra sevişmek isteyen de... Düzenli gittiğim bir müşterim ise 10 yıllık evliymişiz gibi davranıyor. Gittiğimde sofra hazırlanmış oluyor. Yemek yiyip, televizyon karşısına oturuyoruz.

SANKİ KOCASI GİBİ
Yerli dizi seyrediyoruz. Çay getiriyor, meyve soyuyor. Öyle fantezi olayına falan da girilmiyor. Onun isteği aile ortamı yaratmak, bunun ihtiyacını duyuyor. Şefkatli bir koca! Koltukta uyuyakaldığım bile oluyor. Bu yaşadıklarım benim de cinsel hayatımı allak bullak ediyor.

Krizin doğal sonucu
Marmara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Nilüfer Narlı, ekonomik kriz yüzünden üniversite öğrencileri arasında jigololuğun yaygınlaştığını söylemişti. Ahlaki çöküntü yaşandığını dile getiren Narlı, "Akmerkez'de orta yaşlı hanımların arkasında paketlerle yürüyen genç erkekler göreceksiniz" diye konuşmuştu.

SATIŞ VAR
Prof. Nilüfer Narlı, "Yani hem genç hanımlar arasında, hem genç erkekler arasında belli bir para karşılığında vücudunu satma gibi eğilimler yaygınlaşıyor" demişti. Bir öğretim görevlisinin sadece gözleme dayanan bir açıklama yapması ise yine çok tartışılmıştı.

Mutlu TÖNBEKİCİ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır