kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

2. Prekazi olacak

Galatasaray, Real Sociedad ile anlaşıp FIFA'nın transfer yasağını kaldırdı. Frikikleriyle ünlü 26 yaşındaki sağ bek Jerrson Gonzalez, Şampiyonlar Ligi maçlarında oynayabilecek...
Galatasaray, önceki gece İstanbul'a getirdiği Jerrson Gonzalez'i dün sağlık kontrolünden geçirdi, "sağlam" raporunun ardından da akşam idmanına çıkartıp yeni takım arkadaşları ile tanıştırdı.

Kolombiya'nın America Cali takımından transfer edilen 26 yaşındaki sağ bek, Kolombiya Milli Takımı'nda 14 kez yer aldı ve Dünya Kupası eleme gruplarında Şili'ye bir gol attı. Gonzalez'in mükemmel bir transfer olduğunu söyleyen kaleci Mondragon, "Gonzalez milli takımdan arkadaşım. Galatasaray çok çalışkan, yetenekli ve kaliteli bir oyuncu aldı" diye konuştu.

Yönetici Abdurrahim Albayrak da Gonzalez'den çok umutlu olduklarını söyledi. Albayrak, "Gonzalez, Kolombiya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapıyor. Çok güçlü bir oyuncu. Frikikleri Prekazi gibi kullanıyor. Kolombiya Milli Takımı'nın ABD'de katıldığı bir turnuvada turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmesi onun kalitesini gösteriyor" diye konuştu.

Galatasaray, FIFA'nın koyduğu transfer yasağını Real Sociedad'la anlaşıp kaldırdığı için Gonzalez'i Şampiyonlar Ligi'nde oynatabilecek. Son kararı ise bugün listeleri UEFA'ya gönderecek olan teknik direktör Lucescu verecek.

Erkan KOYUNCU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır