kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hadi gülümse
Alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolcuların moralinin bozuk olduğunu gören Alman hoca, "Bu haliniz ne. Suratınızı asmayın. Herkes kafasını kaldırsın ve neşeli olsun. Bu kötü moral Kocaelispor maçını olumsuz etkiler. Geçmişi unutun ve geleceğe umutlu bakın" diye konuştu.
Tüm Metin

  M.Doğan: Sorumlu biziz
Sarı-lacivertli takımda defansın vazgeçilmez ismi Mustafa Doğan samimi itiraflarda bulundu. Son iki maçta alınan kötü sonuçtan futbolcuların sorumlu olduğunu söyleyen Mustafa Doğan, "Takımı bu duruma kendimiz soktuk. Neden bu duruma geldiğimizi biz de sürekli araştırıyoruz" dedi.
Tüm Metin

  Yaşım sorun değil
Fenerbahçe'nin Brezilya'dan transfer ettiği Siamo dün akşam altyapı antrenörlerinden Ömer Kaner ile birlikte İstanbul'a geldi. Simao ve Kaner'i havaalanında kulüp dışilişkiler sorumlusu Turgut Acar karşılarken Brezilyalı futbolcu yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye gelmem sürpriz oldu.
Tüm Metin

  Adı Efes, tadı enfes
Avrupa Erkekler Basketbol Ligi A Grubu'ndaki 12. maçında, İspanya'nın Unicaja Malaga takımını 67-66 yendi. Maçın ilk dakikalarında hücumda etkisiz kalan Efes, 8. dakikada 10 sayı farkla 20-10 geriye düştü. Lacivert-beyazlılar, ilk periyodu 24-17 geride kapadı.
Tüm Metin

  Briegel: Suçlu benim
Ligin 2. yarısında oynanan 3 maçtan sadece 1 puan çıkartan ve kalesinde 12 gol gören Trabzonspor'da teknik direktör Briegel, suçlu aramaya gerek olmadığını kaydetti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlayan Alman hoca,...
Tüm Metin

  Trabzon'a Bulgar libero
Ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle taraftarlar ile arası açılan ve hızla alt sıralara doğru gerileyen Trabzonspor'da kötü gidişe çare aranırken, bir yandan da transfer çalışmaları sürdürülüyor. Uzun süredir Belçikalı Salazar'ın ayrılmasından sonra libero sorunu yaşayan ancak...
Tüm Metin

  Sergen Beşiktaş'ı böldü
Beşiktaş ve G.Saray'ın bonservisini almak için büyük çaba sarfettiği tecrübeli futbolcu Sergen Yalçın, siyah-beyazlı yönetimi ikiye böldü. Yönetim kurulunda yıldız futbolcunun transferinin Beşiktaş'a büyük güç kazandıracağına inananlarla, aksini savunanlar fikir ayrılığına düştü..
Tüm Metin

  Lucescu'dan ret
Galatasaray yönetiminin, Lucescu'ya iki kez 2 yıllık kontrat önerdiği ve Rumen hocanın bunu kabul etmediği öğrenildi. Fatih Terim'in Milan'dan ayrılmasından sonra Lucescu'nun yerine düşünülmesi ve yönetimin harekete geçerek Terim'e teklif götürmesi krize neden olmuştu.
Tüm Metin

  2. Prekazi olacak
Galatasaray, önceki gece İstanbul'a getirdiği Jerrson Gonzalez'i dün sağlık kontrolünden geçirdi, "sağlam" raporunun ardından da akşam idmanına çıkartıp yeni takım arkadaşları ile tanıştırdı. Kolombiya'nın America Cali takımından transfer edilen 26 yaşındaki sağ bek...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır