kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bir Başka Gece geri dönüyor!
Bir dönemlerin sevilen müzik eğlence programı "Bir Başka Gece" tam 7 yıl aradan sonra TRT'ye yeniden dönüyor. İlk kez 3 Ekim 1990'da yayınlanan ve tam 258 hafta ekranda kalarak bir rekora imza atan "Bir Başka Gece" önümüzdeki Mart ayında yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkacak.
Tüm Metin

  Dekolte'ye aynı güzellerle devam
Bazı basın organlarında çıkan, "Dekolte'yi Asuman Krause ve Özlem Yıldız sunacak" haberini programın sunucuları Tuğba Özay ve Ayşe Hatun Önal yalanladı. Söylentiyi duyan Özay ve Önal yapımcı Abdullah Oğuz'la görüşmüş ve bu haberin doğru olmadığını öğrenince rahat bir nefes almış.
Tüm Metin

  Sponsorlu evlilik
İş yaşamlarını özel yaşamlarıyla karıştırmayan Yüksel Ak ve Şenol İpek, önümüzdeki Mart ayında dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Yoğun çalışma tempolarının yanısıra düğün ve ev hazırlıklarına da yetişmeye çalışan çifte mutfak ürünleri firması "Mehtap" destek oldu.
Tüm Metin

  14 Şubat güzeliyim
Babası Litvanyalı annesi İsrailli olan melez güzel, özel olarak hazırlanmış romantik renklerdeki çamaşırlara hayran kaldığını söyledi. Raja, "Tanıtım çekimlerini İtalya'da gerçekleştirdik. Özel gün için hazırlanmış bu çamaşırları tanıtmak çok güzel.
Tüm Metin

  Karnı burnunda
Çocuğunun trilyoner sevgilisi Steve Bing'den olduğunu iddia eden ancak sevgilisinin bunu yalanlamasıyla zor günler yaşayan 36 yaşındaki seksi yıldız, hamileliğine aldırmadan film ve reklam çekimlerine tam gaz devam ediyor.
Tüm Metin

  Hülya ancak ablam olur
Türkİye günlerdir "o evde" ve sonrasında neler yaşandığını, ister istemez izler oldu. Hikâyenin başrol oyuncularından biri, 20 yaşında üniversite öğrencisi, yakışıklı bir genç. Diğeri de, İstanbul'un lüks semtlerinden Etiler'de tek başına yaşayan, 36 yaşında boşanmış ve iki çocuklu bir kadın.
Tüm Metin

  Yıldırım Mayruk için "gelin" aranıyor!
Ancak Mayruk bu kez yeni yüzler peşinde. Ünlü modacı 11 Nisan'da düzenlenecek "2023'e Hikâyeler" serisinin altıncısında yer alacak gelin adayını arıyor. Böylelikle modaya da yeni bir kazandırmış olacak. Yıldırım Mayruk gelini olmak için aranan özellikler ise, adayın bekar olması...
Tüm Metin

  Ünlüler hamamda nasıl bayılır?
* SWISSOTEL: Bayanlar: 10.00 - 21.00 arası Baylar: 12.30 - 22.00 arası Fiyat: 30 dolar (yarım saat) - 50 dolar (bir saat) Müdavimleri: Hülya Avşar, Sezen Aksu, Lale Mansur, Pınar Altuğ Tel: (0212) 326 11 00. * HYATT REGENCY: Bayanlar: 07.00 - 15.00 Erkekler: 15.00 - 22.00...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır