kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Fiziksel bakımdan aktif olabileceğiniz bu gün enerjinizden günlük işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ayın durumu sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Sağlığınıza da dkkat etmelisiniz..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Aile içi ve sevdiklerinizle ortak konularınızda çıkabilecek ihtilaflardan rahatsız olabilirsiniz.. Bunlara tek başınıza çözümler bulmka isteyebileceğiniz bir gündesiniz.. Özel yaşantınızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Gün boyunca yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. . Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Yapıcı ve üretici yönünüz ve kurabileceğiniz olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün iş yaşamınızdaki gelişmeler yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.. Genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir ve, sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak gelişmeler aşk konusunda gündeme gelebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün Başak burcunda bulunan Ayın konumu iş yaşamınızda yoğun faaliyetlere işaret ediyor. Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otorite konumundaki kimselerle iyi ilişki kurabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Parasal konularda ve yatırımlarınızda daha özenli olmanız gereken bir gündesiniz. . Ailenizin parasal sorunlarıyla ilgili ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir ,bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ayın burcnuza çok rahat biretkileşim açı yapacağı bu gün yoğun ve ciddi duygular altında olabileceğiniz gözleniyor . Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konuların ilginizi çekebileceği görülmekte. Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi sizi dengede tutacaktır.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün yakın çevre ilişkileri ,kısa yolculuklar ve artan bir iletişim göze çarpıyor. Başaktaki Ayın olumlu açıları size bir çok konuda rahatlama getiriyor. Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızn sonuçları olumlu sonuçlanabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Burcunuzda bulunan Ay size duyarlılığınızı arttırırken,özel yaşamınızda yapacağınız girişimler için motivasyon sağlayabilir. Kendinizi zaman zaman çok heyecanlı hissedebilirsiniz. Sevgi ve yaratıcılık gerektiren konularda yenilik yapmak isteyebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yakın çevreniz ve arkadaş ortamınız siz yepyeni kararlara sürükleyebilir.Yöneticiniz Plutonun Ayla açısı liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak çevrenizin ilgisini kazanabileceğinizi belirtiyor.. Aşk konusunda idealist fakat biraz fazla özgürlükçü bir tutumunuz olabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Son derece canlı yaratıcı ve değişime açık olabileceğiniz bir gündesiniz.. Yabancı kültürlere duyduğunuz ilgi bu konularla ilgili araştırma ve girişim yapma isteğine neden olabilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz her konuya el atabileceğiniz görülüyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Karşıt burcunuz Başakta bulunan Ay , ikili ilişkilerin sizin için çok önemli olduğunu vurguluyor. Eş ve ya ortağınızla birbirinize karşı daha ılımlı ve duygusal açıdan yakın davranabilirsiniz. . Organize çalışmalarda birlikte hareket etmeniz mümkün görünüyor..


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır