kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Lucescu'dan ret

Devre arası kampında ve İstanbul'da iki kez Rumen hocaya 2 yıllık kontrat önerildi. Ancak Terim olayını unutmayan Lucescu, "Önce şampiyonluk" dedi
Galatasaray yönetiminin, Lucescu'ya iki kez 2 yıllık kontrat önerdiği ve Rumen hocanın bunu kabul etmediği öğrenildi. Fatih Terim'in Milan'dan ayrılmasından sonra Lucescu'nun yerine düşünülmesi ve yönetimin harekete geçerek Terim'e teklif götürmesi krize neden olmuştu. Terim'in kabul etmemesinden sonra yönetim, Lucescu'nun gönlünü almak için erken sözleşme önermiş, Rumen hoca bunu kabul etmemişti.

Galatasaray yönetiminin biri devre arası kampında, biri de İstanbul'da olmak üzere iki kez daha Lucescu'nun kapısını çaldı. Başkan Mehmet Cansun, Antalya'da Lucescu ile yemekte buluşarak önüne 2 yıllık sözleşme koydu. Werder Bremen maçı sonrasında gerçekleşen yemekte Lucescu, "Benim prensiplerim var. Mayıs'tan önce bu konuyu konuşmak bile istemiyorum" diye Terim olayını unutmadığını gösterdi.

İkinci buluşma İstanbul'da
Galatasaray Başkanı Mehmet Cansun, Antalya'da Lucescu'nun verdiği cevabı beğenmedi ve İstanbul'da bir kez daha 2 yıllık imza önerdi. Lucescu'nun cevabı farklı olmadı: "İlk önce Galatasaray'ı şampiyon yapmalıyım. Üstelik sizin Mart ayında kongreniz var. Durumunuz belli olmadan imza atmak bana yakışmaz."

Bu gelişmeler üzerine Cansun, devreye Abdurrahim Albayrak girdi. Lucescu, Albayrak'a da aynı cevabı verdi: "Sizi çok severim ama prensiplerimden asla taviz vermem."

Yaşar YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır