kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sergen Beşiktaş'ı böldü

Başkan Bilgili ile Genel Sekreter Güreli "Bu kadar bonservis bedeli ödenmesi doğru olmaz" derken; Asbaşkan Demirören ve menajer Engin, "Bize güç katar, G.Saray'ı sekteye uğratır" diyor
Beşiktaş ve G.Saray'ın bonservisini almak için büyük çaba sarfettiği tecrübeli futbolcu Sergen Yalçın, siyah-beyazlı yönetimi ikiye böldü. Yönetim kurulunda yıldız futbolcunun transferinin Beşiktaş'a büyük güç kazandıracağına inananlarla, aksini savunanlar fikir ayrılığına düştü..

Sergen'in Beşiktaş'a transferine başkan Serdar Bilgili'nin olumsuz yaklaştığı ve bu konuda şu ana kadar olumlu bir görüş bildirmediği öğrenildi. Bilgili'nin yanısıra Genel Sekreter Hüsnü Güreli ile Mete Düren ve Berk Ekşioğlu gibi yöneticilerin de "Bonservis olayı ortadan kalktı. Şu aşamada Sergen Yalçın'ın bonservisi için 1.5 milyon dolar vermek anlamsız. Onun bonservisini Siirt' ten alırsak elimizde kalır. Eğer istiyorsanız kiralık alınabilir. Ayrıca sakatlığı da var. Takıma ne ölçüde yarar sağlayacağı belli değil. Beşiktaş takım futbolu oynayan ve koşan bir ekip. Sergen bu sistemi de bozabilir" düşüncesiyle karşı çıktıkları ifade edildi.

Futbol Şubesi Sorumlusu Yıldırım Demirören, Tesislerden sorumlu yönetici Fikret Orman ve menajer Sinan Engin'in başını çektiği isimler ise "Sergen'in transferi Beşiktaş'a büyük güç katar. Ayrıca G.Saray'ı da sekteye uğratır. Sergen'i biz oynatırız. G.Saray'ın aldığından çok daha fazla verim alırız. Bu transfer seçim öncesi de bizim için büyük bir güç olur. 1.5 milyon dolarlık bonservis bedelini kıytırık futbolculara istiyorlar. Sergen için bu para verilir" görüşünü savunuyorlar.

Menajer Sinan Engin, Sergen'den gelecek yanıtı beklediklerini belirterek "Sergen bizim evladımız. Transfer konusunda Siirt kulübünden de onay aldık. Zamanı gelince Sergen'le de görüşeceğiz. O da maddi olarak kendisine uygun olan tarafı seçecek" dedi.

Diğer yandan G.Saray'dan yıllık 800 bin dolar, Beşiktaş'tan ise 1 milyon dolar istediği öğrenilen Sergen'in transferinde siyah-beyazlı ekibin devreye girmesinin ise sadece yıldız oyuncunun G.Saray'daki yüksek performasının engellenmesi için olduğu da iddia edildi..

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır