kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Briegel: Suçlu benim

Alman hoca, alınan kötü sonuçlardan kendisinin sorumlu olduğunu ifade ederken, düşme gibi bir endişe taşımadıklarını söyledi
Ligin 2. yarısında oynanan 3 maçtan sadece 1 puan çıkartan ve kalesinde 12 gol gören Trabzonspor'da teknik direktör Briegel, suçlu aramaya gerek olmadığını kaydetti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlayan Alman hoca, "Lig öncesi taraftarlara şampiyonluklardan sözedildiğini belirterek, "Alınan bu sonuçları taraftara açıklamak zor. Bir suçlu aranıyorsa, suçlu benim çünkü takımın sorumlusu benim. Bu her yerde de böyledir" dedi.

Ligin 11. haftasında göreve geldiğini ve ilk yarı sonuna kadar başarılı sonuçlar aldıklarını vurgulayan Briegel şöyle devam etti: "Ligin ikinci yarısında Beşiktaş ile yaptığımız karşılaşmanın ikinci yarısındaki kötü oyunumuz, bize pahalıya mal oldu. Ondan sonraki kısa dönemde bundan olumsuz etkilendik. Şu an başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz."

Takıma sabır gösterilmesi gerektiğini ifade eden Bordo-Mavili hoca, küme düşmek gibi bir korkularının olmadığını vurgularken, 2 maçlık cezanın çok ağır olduğunu, bunun hafifletilmesi gerektiğini söyledi.

Yılmaz ŞENOL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır