kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yaşım sorun değil

Sarı-lacivertliler'in yeni transferi Simao dün İstanbul'a geldi. Brezilyalı oyuncu, "Fenerbahçe'ye faydalı olacağım" dedi
Fenerbahçe'nin Brezilya'dan transfer ettiği Siamo dün akşam altyapı antrenörlerinden Ömer Kaner ile birlikte İstanbul'a geldi. Simao ve Kaner'i havaalanında kulüp dışilişkiler sorumlusu Turgut Acar karşılarken Brezilyalı futbolcu yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye gelmem sürpriz oldu. Aklımdan bile geçmiyordu. Fenerbahçe'ye faydalı olmaya geldim. Başarılı olacağıma da inanıyorum" dedi.

34 yaşındaki futbolcu yaşı ile ilgili sorulara ise "Yaş önemli değil. Önemli olan beyin ve fizikgücü. Bende de bunların hepsi var" diye yanıt verdi. Sabah 09.00'da Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek olan Simao'nun daha sonra 1.5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Yaş ortalaması daha da arttı
Bu arada sezon başından beri F.Bahçe için yapılan en önemli eleştirilerden biri takımın yaşlı futbolculardan kurulu olmasıydı. Özellikle kötü gidişin başladığı dönemlerde dile getirilen transfer konusu da sarı-lacivertli camiada gündem belirleyen bir unsur olmuştu. Yönetim, son transfer hamlesiyle takımın ihtiyacını karşılama yönünde bir adım atarken, önemli eleştiri konusu olan yaşlılığı önemsemedi.

Brezilya'dan Sao Caetano takımından transfer edilen 34 yaşındaki Simao, Fenerbahçe takımının yaş ortalamasını 28'in üzerine çıkardı. Kadrosundaki 24 futbolcunun yaş ortalaması 28'in altında olan sarı-lacivertliler, Simao'nun transferiyle bu barajı aştılar. Fenerbahçe'de bundan sonraki dönemde gençliğin enerjisinin mi, yoksa tecrübenin katkısının mı ön plana çıkacağını zaman gösterecek.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır