kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yıldırım Mayruk için "gelin" aranıyor!

Yıldırım Mayruk, defilelerinde bugüne kadar hep ünlü mankenlerle çalıştı. Özellikle moda gösterisinin sonunda sahneye çıkan gelin olarak Çağla Şikel, Demet Şener, Özlem Kaymaz, Ayşe Hatun Önal, Sema Şimşek, Yasemin Kozanoğlu, Melis Ersoy, İrem Benli gibi isimleri gördük.
Ancak Mayruk bu kez yeni yüzler peşinde. Ünlü modacı 11 Nisan'da düzenlenecek "2023'e Hikâyeler" serisinin altıncısında yer alacak gelin adayını arıyor. Böylelikle modaya da yeni bir kazandırmış olacak.

Yıldırım Mayruk gelini olmak için aranan özellikler ise, adayın bekar olması, daha önce modellik yapmamış olması, 18-25 yaş sınırını aşmaması, 1.77-1.80 arası boya ve 36-38 bedene sahip olması gerekiyor. Ayrıca en az lise mezunu ve tercihen yabancı dil biliyor olması da gerekiyor. Adaylar kısa etekli bir boy bir de portre fotoğraflarıyla Yıldırım Mayruk'un Teşvikiye No: 73 adresine postayla başvurmaları gerekiyor.

Başvuranlarla tek tek görüşecek olan Mayruk, kısa bir liste belirleyecek. Bu isimler sektörün önde gelenlerinden oluşacak jüri tarafından değerlendirilecek. Seçilecek yeni yüz, bir sezon süreyle Yıldırım Mayruk'un basın ve tanıtım modelliğini üstlenecek.

AFRİKALI FIRST LADY'LERİ GİYDİRİYOR
Yıldırım Mayruk, geçen Aralık ayında UNICEF işbirliğiyle Kamerun'un başkenti Yaounde'de Coleurs Vakfı yararına düzenlediği bir defilede Afrikalı kadınları büyülemişti. "Afrika'nın Eva Peron'u" olarak bilinen, Kamerun Devlet Başkanı'nın eşi Chantalle Biya'nın da izlediği defile öyle büyük ilgi gördü ki Biya, Mayruk'a kıyafet siparişi verdi.. Afrika'ya giren ilk Türk tasarımcı olan Mayruk, Biya'nın yanısıra Afrika'daki üç devlet başkanının daha eşini giydirecek. Mayruk, şimdi Şubat'ta gerçekleşecek Afrika Moda Festivali için kolları sıvadı.

AYLA ÖZCAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır