kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hülya ancak ablam olur

BBG Evi'nde Hülya'yla aşk yaşadığı öne sürülen Melih: "Değer yargılarıma göre, böyle bir ilişki doğru değil. 'Hülya Ablam' diye yazdım ona çünkü ancak ablam olur"
Türkİye günlerdir "o evde" ve sonrasında neler yaşandığını, ister istemez izler oldu. Hikâyenin başrol oyuncularından biri, 20 yaşında üniversite öğrencisi, yakışıklı bir genç. Diğeri de, İstanbul'un lüks semtlerinden Etiler'de tek başına yaşayan, 36 yaşında boşanmış ve iki çocuklu bir kadın. Yaklaşık 100 gün boyunca bu ikilinin arasında duygusal bir yakınlaşma olduğuna, seyreden herkes kanaat getirmişken, yarışma bitttikten sonra olayın göründüğü kadar masum olmadığı anlaşıldı. Öfke, aşk, entrika ve yalan içeren bu hikâyenin kahramanlarından Melih, Hülya'nın "aşk yaşadık" iddialarına karşı çıktı ve bir söz verdi; "Bir daha kimse beni, kameralı bir evde görmeyecek."

HER TÜRLÜ YALANI SÖYLER
* Hülya'nın yaptığı açıklamalar doğru mu?

Hepsi yalan! Murat, ben ve Tarık, Hülya'nın tartışma programında söylediklerini defalarca izledik ve konuştuklarının yüzde 98'inin yalan olduğunu gördük. Bizim bir ilişki yaşadığımız yalan! Ne hissettiğimi biliyorum, o aşk değildi... Ama onun hislerini bilemem...

* Tüm bunlar yalansa, sence Hülya'nın amacı ne?

Sanırım, benim ismimi kullanarak gündemde kalmak istiyor. Bu camiada biraz yükselmeye başladıysanız ve başarılı olacağınızın sinyallerini veriyorsanız, birileri bacağınızdan tutup çekmeye çalışıyor. Hülya da bunu yapıyor. O, üzerine birkaç flaş patlasın diye, her türlü yalanı söyler.

EVET EVİNE 2 KEZ GİTTİM!
* Yarışma bittikten sonra, iki ay boyunca ilişkiniz olduğunu, hatta onun evine gittiğini söyledi?

Arkadaşlarımı tanıyor bu çok normal. İki defa onun evine gittiğim doğrudur. Ama çok arkadaşçaydı. Esra'yla aramızda bir şeyler olduğunu iddia etti ama bilmiyor ki, Esra'nın bir erkek arkadaşı var. Ben o insanla dostum.

* Tekne gezisinde aşkını itiraf ettin mi?

İlginç olan bir şey var, tekne gezisinin 24 saati iki defa yayınlandı, gerçek olsaydı birileri görmez miydi? Böyle bir şey olmadı, kayıtları var. Kayıtların saklandığı da yalan.

Aşka menfaat karıştırılmaz!

"Parayı kazandıktan sonra bana yaklaşımının menfaat için olduğunu gördüm ve onu hayatımdan eledim!

* Hülya'nın davranışlarının nedeni aşk mı?

Bunları yaptıranın aşk olduğunu düşünmüyorum. Bunları yapan insanın, sevgiden ve aşktan haberi yoktur. Sevgiye, aşka menfaat karıştırılmaz.

* Evde birbirinize çok yakındınız, hatta yataklarınızı birleştirip yattınız. Bunlara ne diyeceksin?

Evet, yataklarımızı birleştirdik, ama aramızda bir şey olmadı. Yan yana yatarken aklımdan hiç kötü bir şey geçmedi.

* Aranız çok iyiydi, neden bu duruma geldiniz?

Parayı kazandıktan sonra Hülya'nın bana yaklaşımının menfaat için olduğunu gördüm ve onu hayatımdan eledim! Hülyayı evdeyken tanıyamamışım. Onu bu kadar geç ve yanlış tanıdığım için kendimden utanıyorum.

* Senin yazdığın mektuplar var elinde...

Delil diye gösterdiği iki kağıt parçası var. Birisi Esra hakkında yazdığım düşünceler, diğeri de bir şiir. Evde 26 tane şiir yazdım, Tarık'a da, Murat Abi'ye de yazdım. Hülya şimdi kendisinde olan şiiri, seçip aldı, ona ben vermedim.

* Sana göre, 20 yaşında bir gençle 36 yaşında çocuklu bir kadın birliktelik yaşayabilir mi?

Benim değer yargılarıma göre, böyle bir ilişki doğru değil. BBG Evi'nden elenen herkesin arkasından mektup yazardık. Hülya elendikten sonra "Hülya Ablam..." diye yazı yazdım ona. Bir kere daha söylüyorum, Hülya ancak ablam olur!

Vecihe ASLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır