kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bir Başka Gece geri dönüyor!

Bir dönemlerin sevilen müzik eğlence programı "Bir Başka Gece" tam 7 yıl aradan sonra seyircisi ile yine TRT ekranında buluşmaya hazırlanıyor
Bir dönemlerin sevilen müzik eğlence programı "Bir Başka Gece" tam 7 yıl aradan sonra TRT'ye yeniden dönüyor. İlk kez 3 Ekim 1990'da yayınlanan ve tam 258 hafta ekranda kalarak bir rekora imza atan "Bir Başka Gece" önümüzdeki Mart ayında yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkacak.

Ekranda kaldığı süre boyunca hep ilklere imza atan "Bir Başka Gece"nin en büyük özelliği o güne dek müzik eğlence programlarını elinde bulunduran TRT'ye dışardan yapılan ilk müzik eğlence programı olmasıydı. "Bir Başka Gece"nin bir başka önemli özelliği de TRT'nin denetim zincirini kıran ilk program olmasıydı.

ŞÖHRET EDEN PROGRAM
İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Muazzez Ersoy, Ferdi Tayfur, Aşkın Nur Yengi başta olmak üzere pek çok sanatçının ilk kez TRT ekranına çıktığı program olan "Bir Başka Gece", Yasemin Yalçın ve Yılmaz Erdoğan başta olmak üzere pek çok tiyatrocuyu da şöhret eden program oldu.

Komedi, talkşov, müzik ve eğlenceyi bir arada götüren, seyircilerin tadına doyamadıkları, Cuma gecelerinin vazgeçilmez klasiği şimdi yepyeni bir formatla yayınlanacak. Bir Başka Gece'nin içinde ilgiyle izlenen bölümlerden biri de Halit Kıvanç'ın sunduğu Hadi Anlat Bakalım'dı. Kıvanç'ın 2 gruba ayrılan konukları birbirlerine bir filmi, bir olayı mimik ve jestlerle anlatmaya çalışırdı. Türker İnanoğlu, Çetin Çeki, Faruk Bayhan, Samim Değer, İzzet Öz, Aram Gülyüz, Meliha Varol, Jülide Övür, Süleyman Erdoğan, Erdoğan Tünaş, Müjdat Gezen, Kandemir Konduk, Necef Akra, Gani Müjde, Atilla Özdemiroğlu, Adem Kılıç, İskender Salgırlı,Altuğ Yücel, Koral Sarıtaş, Özkan Turgay, Nurettin İğci, Metin Üstündağ, Murat Kürüz, Kasım Uçkan, Selim Evsel ve Serap Korkmaz gibi ünlü isimler o zaman programın yönetim kadrosundaydı.

Vefa borcumu ödeyeceğim
Bir Başka Gece"nin yaratıcısı Türker İnanoğlu, bugünlerde yine heyecan içinde. TRT'yle elele vererek programı yepyeni bir kimlikle sunmaya hazırlanan İnanoğlu, "Ben televizyonculuğu TRT'de bu program sayesinde öğrendim. Bu programla bugün star olan pek çok sanatçı TRT'nin kendilerine uyguladığı yasağı deldi. Bu programı TRT ile birlikte yeniden yapabilmek benim için iyi bir şans oldu. Çünkü, inşallah bu program sayesinde TV'ye olan manevi borcumu ödeme imkânı bulacağım" diyor.

Ali ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır