kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Giyotin gibi kapı

Darıca'da villanın motorlu demir kapısına sıkışarak ölen Tuğçe'nin babası feryat etti: Kapıdaki motor bir fili bile boğacak güçte. Sorumluları dava edeceğim
Harbiye'deki Kervansaray Otel ve Restaurantları'nın sahibi Yusuf Bilal'in Darıca'daki villasının kapıcısının 6 yaşındaki oğlu Cihat, yan villanın kapıcısının ikiz çocukları Tuğçe ile Emre'yi oynamak için villaya çağırdı. İkizler, neşe içinde arkadaşlarının oturduğu villaya gittiler. Arkadaşlarına villanın motorlu demir kapıyı açan Cihat, Tuğçe henüz kapının önündeyken düğmeye bastı. Demir kapının arasında sıkışan Tuğçe, feci şekilde can verdi.

Üzüntülü baba Hanefi Ramazanoğlu, kızı Tuğçe'nin ölümünden sorumlu olanlarla yargı önünde hesaplaşacağını söyledi. Ramazanoğlu, "2.5 trilyon lira değerindeki villanın kapısı dokunulduğunda açılır şekilde olmalıydı. Savcı, tutanak için kapının gücünü ölçmek istedi ve araya tuğla koydular. Tuğla paramparça oldu. Gereksiz yere, ihtiyacın çok üstünde bir motor konulmuş. Kızımı bu ihmaller öldürdü. Sorumluları mahkemeye vereceğim" dedi.

Celal YILDIZ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır