kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Olümden korkmadım

Mehmet Ali Erbil, hastaneden ayrılmadan önce ilk esprisini patlattı: Bu hastalıktan sonra herkesi çok seviyorum. Biri Bizi Gözetliyor (BBG) evindekileri bile
TOKSİK şok teşhisiyle 17 gündür Alman Hastanesi'nde tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, dün, taburcu oldu. Eşi Sedef Erbil ile kızı Sezin de Mehmet Ali Erbil'in yanındaydı... Hastaneden ayrılmadan önce basın toplantısı yapan Erbil, hastalığının seyrini ve duygularını anlattı. Zaman zaman düşünceli, zaman zaman da sessiz olan Erbil, "Hastalık bana kimseye kırılmamayı öğretti" dedi. Hastalığı süresince dostlarının ve hayranlarının gösterdiği ilgiyi yakınlarından duyduğunu söyleyen Erbil, bir hayranının yoğun bakımda 'alnına okunmuş su' sürdüğünü şöyle anlattı: "Midilli'de gelen bir hayranım, 'Teyzesiyim' diyerek yoğun bakım servisine girmiş ve alnıma okunmuş su sürmüş. İşte insanlar beni bu kadar seviyormuş. Benim için büyük mutluluk. Bu insanlar sayesinde moral bulup ayağa kalktım." İşte Mehmet Ali Erbil'in hastane günlüğü:

* Hastaneye 80 kilo olarak gittim. 8 saat içinde 107 kiloya çıktım. Bir gecede her şeyi gördüm. Daha önce anestezi bile almamıştım.

* Hastanede olduğum süre içinde çıkan spekülasyonlara çok üzüldüm. Bana gazete bile okutmadılar. Hastalığımın en büyük tanığı Sayın Reha Muhtar'dır. Kendisi beni 107 kilo iken gördü. Bu söylentileri çıkaranları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.

* Hastaneye geldiğim andan itibaren hiç korkmadım ve her şeye hazırlıklıydım. Yoğun bakıma girerken de Sedef'e, "Türkiye'nin en genç dulu olacaksın" diye espri yaptım.

* Ne iyi etmişimi de sigara içmemişim. İşte sigara içmemenin faydası bunlar.

* Tarkan hastaneye çiçek göndermiş... Sağolsun... Bu hastalıktan sonra herkesi seviyorum. Biri Bizi Gözetliyor (BBG) evindeki arkadaşları bile seviyorum. Allah beni çocuklarıma bağışladı.

KAPRİSSİZ HASTA
Alman Hastanesi Göğüs Hastalıkları Departmanı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Yaman da, Erbil'in kaprissiz ve uyumlu bir hasta olduğunu belirterek, ünlü şovmenin akciğerlerinde sıvı tedavisine bağlı olarak ortaya çıkan hasarın sigara kullanmaması nedeniyle kısa sürede düzeldiğini söyledi. Hastanenin Yoğun Bakımlar Koordinatörü Prof. Dr. Kutay Akpir ise Erbil'in özel olarak uygulayacağı bir davranış ya da perhiz olmadığını, dinlenmesini istediklerini vurguladı. Bu arada, dostları Serdar Ortaç ve Derya Baykal'ın salona gelişinde eşlik ettiği Erbil'in korumalarının hastane personeli ile tartışması dikkat çekti.

Fenerbahçe: Erbil'e geçmiş olsun
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, kulüp üyesi olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in rahatsızlığı sırasında ilgi gösterilmediği gerekçesiyle sitemde bulunması üzerine bir açıklama yaptı. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesi "www.fenerbahçe.org"da yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, Mehmet Ali Erbil'in yoğun bakımda bulunduğu süre içinde hastaneye kulüp ve başkan Aziz Yıldırım adına çiçek gönderilerek geçmiş olsun dileğinde bulunulduğu bildirildi. Yönetim kurulunu temsilen Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu ve Ünal Uzun'un da ayrıca ziyaret için hastaneye gittiği ifade edilen açıklamada, "Fenerbahçeliliği ile her zaman gurur duyduğumuz ve yanında olduğumuz Mehmet Ali Erbil'e vefasızlık örneği oluşturmadığımızın kamuoyunca bilinmesini isteriz. Sağlığına kavuşması bizleri sonsuz mutlu kılmıştır. Kendisine 'geçmiş olsun' dileklerimizi sunarız" denildi.

Mehmet ÇALIŞKAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır