kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yatağa bağlayıp tecavüz ettiler

27 yaşındaki Liu Chien Ying, hunharca bir cinayete kurban gitti. Şüpheli 12 kişi gözaltında
Şanlıurfa'da Tayvanlı turist kız, oteldeki odasında ölü bulundu. Yatağa bağlanan genç kıza tecavüz edildiği belirlendi. Cinayetle ilgili olarak 12 kişi gözaltına alındı.

Polisten alınan bilgiye göre, olay şöyle gelişti: Şanlıurfa'ya yalnız geldiği öğrenilen 27 yaşındaki Liu Chien Ying, iki gün önce Balıklıgöl yakınlarında bulunan Park Otel'e gitti; 14 numaralı odayı tuttu. Genç kız iki gün boyunca dışarı çıkmayınca otel görevlileri merak edip kapısını çaldı. Yanıt gelmeyince şüphelenip yedek anahtarla içeri giren görevliler, korkunç manzarayla karşılaştı. Belden aşağısı çıplak, ayakları ve boğazı yatağa bağlanan genç kadının öldürülmüş olduğunu gören görevliler, durumu polise bildirdi. Polis ve nöbetçi savcı, yaptıkları araştırmada, genç kadının kimliği, pasaportu ve cüzdanının da içinde bulunduğu çantanın çalındığını belirledi.

Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde ilk yapılan otopside ise genç kızın boynunda kırık ve alnında çökme meydana geldiği tespit edildi. Sapık katil ya da katillerin genç kıza tecavüz ettiği ayrıca ters ilişkiye de girdiği belirtildi. Ceset, kesin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, otel görevlisi 12 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerden 7'si sorgularının tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Talihsiz turistin eşyaları arasında yapılan incelemelerde başkent Taipei'deki Chiang Kai Shek Havalimanı'ndan uçakla ayrıldığı ve Şanlıurfa'dan Kahta'ya gitmek üzere bilet aldığı belirlendi.

Mehmet YILDIRIM



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır